Bilim, metafizikten daha şaşırtıcı...
“Duşuncelerin madde olduğu” tezi, populer kulturde bir fenomene donuştu artık...
Hatta bazı spirituel oğreticiler, sonsuz gucleri zihne atfediyorlar.
Peki, bu iddialar bilimsel olarak doğru mu?
İnsan zihninin duşunceleri gerceğe donuşturme gucu hakkında bilimsel kanıtlar ne diyor?
Epigenetik, sinirbilimi, elektromanyetizma, psikoloji, simatik (dalga kavramları uzerinde yapılan calışmalar), halk sağlığı ve kuantum fizik, duşuncelerin derinlemesine gercekten yaratıcı olabileceğini gosteriyor.
Odullu yazar Dawson Church ZİHİNDEN MADDEYE adlı bu kitabında, bilimsel gercekleri inceliyor ve zihnin bir maddesel şekli nasıl yarattığını gosteren calışmaları adım adım butun ayrıntılarıyla gozden geciriyor. Boylece bulmacanın her parcası yerine oturuyor ve bilimin metafizikten daha şaşırtıcı olduğu gerceği ortaya cıkıyor.
Tıp, spor, iş, şifa, sanat ve bilimsel dunyada, duşunceyi maddeye donuşturme deneyimi yaşamış olan kişilerin tanıklıklarını da iceren kitap, baştan sona ya ilham veriyor ya da yurek yakıyor.
ZİHİNDEN MADDEYE kitabı, yaratmak icin bireysel sorumluluklarını ustlenen insan turunun, butun dunyayı değiştirecek potansiyele sahip olduğunun altını ciziyor.
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Zihinden Maddeye-Beynimizin Maddesel Realiteyi Yaratmasının Şaşırtıcı Bilimi Yazar: Dawson Church Cevirmen: Esin Akan Yayınevi: Destek Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 336 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786053117292