Elinizde bulunan "Ben Uyurken…" onbirinci mizah kitabım oldu. Her yıl bir yenisi eklenerek mizah kitapları serisi coğalıyor. Ben bu durumdan cok mutluyum... Sizler de okuduğunuzda tebessumlerinize mani olamayacaksınız.
13 Ekim 2014 Pazartesi akşamı derin bir uykuya daldım. Ben uyurken guneş kac kere doğdu ve battı, sonbahar nasıl kışa dondu, ağaclar yapraklarını nasıl doktu, Turkiye ekonomisi nereye doğru gitti, kac kanun değişikliği yapıldı, kac makale yazıldı bilmiyorum…
Bildiğim bir tek şey var… O da cok dinlendiğim…
Bu surecte eşim, cocuklarım ve kızkardeşim bana cok destek oldular. Onların sevgileri bana guc verdi. Ayrıca iyi dilek, temenni ve dualarını esirgemeyen ve ziyaretleri ile aileme destek olan tum dostlarıma da teşekkur ederim. En kısa zamanda siz okurlarımla tekrar bir arada olmayı temenni ediyorum…
Sadece biraz zamana ihtiyacım var…
"Ben Uyurken…" tam anlamıyla ben uyurken hazırlandı. Bu kitabın hazırlanmasında emeği gecen başta Gulşen Karagoz olmak uzere Samet Kılıc ve Sultan Unal'a teşekkur ederim. Kitabın son şeklini alması, karikatur ve fotoğraflarla sayfa mizanpajlarının hazırlanmasında buyuk caba gosterdiler. Bu arada isimlerini burada sıralayamayacağım yuzlerce okuyucum fıkra, anekdot ve guzel sozler gondererek cok onemli katkıda bulundular. Onlara da ayrıca teşekkur ediyorum. Umarım ilgiyle okuyabileceğiniz bir kitap olmuştur.
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 320
Baskı Yılı: 2015
Dili: Turkce
Yayınevi: Yaklaşım Yayıncılık
Kitap Adı: Ben Uyurken... Yazar: Şukru Kızılot Yayınevi: Yaklaşım Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2015 Dil: Turkce Barkod: 9786055929930