- Başkan Fatih Mert: "Adil yonetim istiyoruz"
Ankaragucu Başkanı Fatih Mert:
"Ankaragucu'nun yeri burası değil"
İSTANBUL - Ankaragucu Başkanı Fatih Mert, Galatasaray macı sonrası, "Buraya 9 futbolcu eksik geldik. Gelen arkadaşlarımız da elinden geleni yaptı ama maalesef olmadı" dedi. Hakem hatalarından dert yanan başkan Mert, "Bize cabuk kart gosteriliyor. Adil yonetim istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Super Lig'in 7. haftasında İstanbul deplasmanında Galatasaray'a karşı sahadan 1-0 mağlup ayrılan Ankaragucu'nde Başkan Başkanı Fatih Mert, mac sonunda basın mensuplarına acıklamalarda bulundu. İstanbul'a puan almaya geldiklerini belirten Başkan Mert, "İlk once futbol konuşmak zorunda kaldığımız icin uzgunum. İzmir'de yaşanan depremde hayatını kaybeden insanlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, ailelerine de başsağlığı diliyorum. Maca gelirsek biz hafta ici pozitif futbolcularımız oldu. 7 futbolcumuz pozitif oldu ve bu macta oynamadı. Alper Potuk da kart cezalısıydı. 9 futbolcu eksik geldik. Gelen arkadaşlarımız elinden gelen gayreti gosterdi. Galatasaray gibi guclu bir takıma karı buraya puan almaya geldik. Maalesef olmadı. Yenildiğimiz icin uzgunum. Ankaragucu'nun yeri burası değil. İki mac eksiğimiz var diğer takımlardan. Bundan sonraki haftalar bizim icin başlangıc olacak" dedi.
"Adil yonetim istiyoruz"
Hakemlerin kendilerine cabuk kart gosterdiğini dile getiren Başkan Mert, "İlk yarıdaki hakem kararları adil değildi. Bize cabuk sarı kart gosteriliyor. Futbolcularımız da ister istemez daha dikkatli oluyor. Atılmamak icin oynuyorlar. Rize macında da bunu yaşadık. İlk yarıda Atakan'ın pozisyonu var. Arkadaşlarım penaltı olabilir diyor. Biz adil yonetim olsun istiyoruz. Buraya cok zor şartlarda geldik. Biraz daha adil olmalarını istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı