BİL Eğitim Kurumları, 'Yılın Eğitimde Başarı Odulleri'nde "Eğitimde İnovasyon Odulu"ne layık goruldu. Bir eğitim dergisi ile eğitim portalı tarafından bu yıl yedincisi duzenlenen "Yılın Eğitimde Başarı Odulleri", İstanbul'daki bir otelde duzenlenen torenle sahiplerini buldu. BİL Eğitim Kurumları torende "Yılın Eğitimde İnovasyon Odulu"ne layık goruldu. Odulu BİL Eğitim Kurumları adına Genel Mudur Ayfer Batı aldı.
"EĞİTİMİN NİTELİĞİNİ ARTIRDIK"
BİL Eğitim Kurumları'nın "Dunya İnovasyon Okulu" vizyonuyla hareket ettiğini belirten Batı, şunları soyledi: "İnovasyon aslında bir icat veya buluş değil, yapılmakta olanı farklılaştırmak ve bundan değer yaratmaktır. İnovasyon var olan her şeyin yeni kombinasyonudur. BİL Koleji eğitimde yaptığı inovatif calışmalarla, oğrencilerin oğrenme keyfini yakaladığı, kalıcı oğrenmenin gercekleştiği oğrenme deneyimlerini kurgulayarak eğitim-oğretim faaliyetlerinin niteliğini artırdı. Bu noktada 25 yıldır tum yatırımını eğitime yapan İstanbul Aydın Universitesi Mutevelli Heyet Başkanı ve BİL Eğitim Kurumları Yonetim Kurulu Başkanı Sayın Doc. Dr. Mustafa Aydın'a teşekkuru bir borc biliyorum."
"ODULU HAK ETTİK"
BİL Koleji olarak eğitim ekosisteminde bulunan herkesin hayal gucunu tetikleyen, zihinsel donuşumunu mumkun kılan inovatif programlarla yenilikci ruhu surekli canlı tutmak icin calıştıklarını soyleyen Batı, BİL Cocuk Universitesi Atolyeleri, BİLLearn, Hibrit Eğitim Calışmaları, RADAR uygulaması, Tadımlık Universite Programı, Akademik İlerleme Takip Sistemi ve geleceğin 8 onemli becerisinden oluşan yonetim dersleriyle, pandemi suresince 100'u aşan online veli, oğretmen ve oğrenci eğitim, seminer ve webinarlarla odulu hak ettiğini belirtti.
- İstanbulKaynak: Demiroren Haber Ajansı