Yuzdeki cilleri gidermek icin, 1 cay bardağı ciğ sutun icine 1 tane salatalığı doğrayıp koyun. 2 saat beklettikten sonra suzun. Salatalık tulbent ile sıkılarak ozunun sute gecmesi sağlanmalıdır.
Elde ettiğiniz sut ile yuzunuze sık sık pamukla pansuman yapın. 20-25 dakika sonra yuzunuzu ılık su ile yıkayın.Bu uygulamaya 10-15 gun devam ettiğinizde yuzunuzdeki ciller gecer.
Ayrıca Gul suyu ile sabah akşam cildinizi temizleyin. Ciller nasıl gecer nasıl yok edilir nasıl kaybolur
Kucukken bende cilliydiiimmm

ben b uygulamayı yapacağım fakat bu sutu her gun yenileyecek miyim ve bunu gunde kac kez yapmam gerekiyor? yardımcı olursanız sevinirim... Ciller nasıl gecer nasıl yok edilir nasıl kaybolur
bende bilmiyorum iste ben denedim ilk gun surdum ama ertesi gun sut eksimisti iste Ciller nasıl gecer nasıl yok edilir nasıl kaybolur
arkadaşlar beni yuzumde de vardı annem avondan mavi gibi bi krem aldı suruyorum ve yavaş yavaş gidiyor şimdi gorunmeyecek kadar az. krem yuzdeki lekeler icinmiş ama adını bilmiyorum sorun isterseniz Ciller nasıl gecer nasıl yok edilir nasıl kaybolur
bende cil var ama fazla değil .yinde araştırıyorum daha fazla olmasın diye Ciller nasıl gecer nasıl yok edilir nasıl kaybolur
bende kucuken başladı denze girdiğimde cillerim daha fazla oluyo bu yuzden araştırıyorum bu rormulu unlu bie kişi bulmuş unlu olduğu icin bende deneyeceğim Ciller nasıl gecer nasıl yok edilir nasıl kaybolur
ya nasıl gececek o ciller bi yardım edin ya az var ama ne bilim kafaama cok fazla takıyorum. Ciller nasıl gecer nasıl yok edilir nasıl kaybolur
ben de cok az cil var ama yinede araştırıyorum kızlar cili erkeeklerden hoşlanırmıbilmomeyom. Arkadaslar ersağ ın guneş kremini oneririm bi kac ay icinde rengi acıldı cillerimin yaz kış kullanabileceğiniz bitkisel bir kremdir.