Hatay'ın İskenderun ilcesinde 27 Ekim'de cıkan ve onceki gun kontrol altına alınan orman yangını sırasında, icinde bulunduğu otomobilin hortumun etkisiyle kaza yapması sonucu bel kemiği kırılan kadın, tedavisinin ardından taburcu edildi.
Acıbadem Adana Hastanesinden yapılan acıklamaya gore, omurgasında kırıklar oluşan Selma Yılmaz onceki gun kentteki hastaneye başvurdu.
Ameliyata alınan Yılmaz, sağlık durumunun iyiye gitmesi ve tedavisinin tamamlanması uzerine taburcu edildi.
Acıklamada goruşlerine yer verilen hastanenin Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Tahsin Erman, Yılmaz'da omurga kırığı tespit ettiklerini belirterek, "Omurganın hem on tarafı hem de orta kısmı yaralanmıştı. Hastamıza ameliyatta, bel omurlarına 6 adet halk arasında 'platin' diye isimlendirilen vidalardan takıldı." bilgisini paylaştı.

Selma Yılmaz da yaşadıklarını "mucize" şeklinde değerlendirerek şunları kaydetti:
"27 Ekim Salı gunu alevlerin yaklaştığı Sarıseki Mahallesi yakınlarındaki Organize Sanayi Bolgesi'nde fabrikayı tahliye ediyorduk. Bir anda cıkan hortumla neye uğradığımızı şaşırdık. Hortum esnasında aracta şoforumle birlikteydik. Aracımız hortumun şiddetiyle hızla yukarı yukseldi ve ardından aynı hızla yere cakıldı. O esnada belimde cok şiddetli ağrı duydum. Ne olduğunu anlayamadım."
Yılmaz, sağlık durumunun cok iyi olduğunu bildirdi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Lale Koklu Karagoz