Koindex 20 Dolar kampanyası
Koindex bir japon yatırım katlama borsasıdır.
Koindex e kayıt olup , kyc işlemini yapıp 20 dolar yatırım yapıyorsunuz , site size yatırıminizdan 1 gün sonra 20 dolar veriyor.
Bu parayı 30 ya da 90 gün planlardan birine yatırıyorsunuz ve koin üretimine başlıyorsunuz.
O plan bittikten sonra tüm paranızı çekebilirsiniz ya da parça parça hergun de çekebilirsiniz (minimum satış miktarıni hesaplayarak)
Sonuç olarak 20$ yatırıp borsanın bonuslariyla birlikte 45 dolara yakın bir miktar olarak çekiyorsunuz.Bunun haricinde birçok kampanya mevcut borsada.
OLAYI ÖZETLEDİĞİMİZE GÖRE AŞAĞIDA İŞLEMLERİN TÜM DETAYLARINI BIRAKIYORUM.
İlk olarak aşağıdaki linkten borsaya kayıt olup kimlik doğrulama işlemini tamamlayın.
https://koindex.io/auth/register/24Q3J7LbABQ (Referans linki kullanarak kayıt olmak zorunlu. Daha önce kayıt olup üretim yapmadıysanız da bu şartları yerine getirerek ödül alabilirsiniz.)
1) Koindex hesabınıza herhangi bir borsadan 20$ değerinde XRP veya LTC gönderin. Düşük komisyon kesildiği için bu ikisini öneriyorum.
2) Gönderdiğiniz bu XRP veya LTC leri 'Borsa-İşlemler ' kısmıdan USDT'ye çevirin.
3 ) Otomatik Kazanmaya Başla sekmesinden bu 20 USDT'yi KUSD ve IUSD olarak dönüştürün. Elinizde 10$ KUSD ve 10$ IUSD olacak.
4) Koin Üret sekmesinden Tut Kazan 90 veya Tut Kazan 30 paketlerinden birini seçin. Bir tarafta KUSD, bir tarafta IUSD'yi seçip %100 e tıklayarak üretimi başlatın. Böylece Koin üretimine başlamış olacaksanız. Ürettiğiniz Koin miktarını anlık olarak takip edebilirsiniz.
Yapmanız gerekenler bu kadar. Sonraki gün 10$ değerinde KUSD ve 10$ değerinde IUSD hesabınıza tanımlanacak. Bunlarla da Koin üretebileceksiniz. Seçtiğin 30 veya 90 günlük paketin bitiminde tüm Koinlerinizi satabilirsiniz.
Koindex 20$ kampanyası son gün !
İnternetten Para Kazanma0 Mesaj
●43 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- İnternetten Para Kazanma
- Koindex 20$ kampanyası son gün !