TFF 1. Lig'in piyasa değeri en yuksek defans oyuncusu olan Samsunspor'un stoperi Kevin Boli, sezon sonu ligi zirvede bitireceklerine inandığını soyledi.
Ligde geride kalan 7 haftada 14 puan toplayan Samsunspor'da yaşadığı sakatlık nedeniyle birkac haftadır formasından uzak olan Kevin Boli, onemli acıklamalarda bulundu. Sezon sonu şampiyon olacaklarına inandığını ifade eden Boli, bu hedef doğrultusunda yorulmadan calıştıklarını soyledi.
Pozisyonu gereği sahada agresif olduğunu belirten Kevin Boli, "Defans oyuncusuyum. Pozisyonum gereği agresif olmam gerektiğini duşunuyorum. Takım arkadaşlarımla daima konuşarak, iletişim icerisinde olmam gerekiyor. Bununla birlikte gerek saha icerisinde gerekse de soyunma odasında iyi bir takım arkadaşı olduğumu duşunuyorum. Herkese karşı guler yuzlu ve bana ihtiyac duyduklarında yardım etmeye calışan biriyim. Sıradan ve sade bir yapımın olduğunu soyleyebilirim ki herkesin de boyle olması gerektiğini duşunuyorum" dedi.
Samsunspor'dan teklif aldığı zaman gururlandığını belirten Kevin Boli, "Buraya gelmeden once, Samsunspor'u gerek taraftarıyla gerekse de yeni stadyumu sebebiyle duymuştum. Bunlar Samsunspor ile ilgili duyduğum ilk şeylerdi. Cok gururlandım. Cunku Samsunspor gibi bir kulupten teklif almış olmak gurur verici. Buradaki tutkuyu, stadyumu, taraftarı ve şehri gorduğumde burada harika işler yapmam icin uygun bir ortam ve zemin olduğunu duşundum ve sonrasında buraya geldim" diye konuştu.
"Gelecekte daha guclu ve ligin zirvesinde olacağımızı duşunuyorum"
Sakatlığı hakkında bilgi veren Kevin Boli, "Takımda beni gercekten cok sıcak karşıladılar. Bu beni mutlu etti. Cok iyi insanlar, iyi futbolcular ve iyi karakterliler. Kısacası Samsun'da olduğum icin cok mutluyum. Lige iyi bir başlangıc yaptığımızı duşunuyorum. Takımda yeni olan bircok oyuncumuz var. Takımda hemen bir uyum yakalamak kolay değil fakat doğru yoldayız. Antrenmanlarda cok iyi calışıyoruz. Gelecekte daha guclu ve ligin zirvesinde olacağımızı duşunuyorum ki zaten hedefimiz de bu yonde. Sakatlığımla ilgili ise, bunlar olabiliyor fakat onemli olan bu değil onemli olan takımın kendisi. Takım olarak hedefimizi gercekleştirmek icin birlik olmalıyız" şeklinde konuştu.
"Maclarda iyi sonuclar alırsak hedefimizi gercekleştirmiş olacağız"
Taraftarı stadyumda desteklerken gormek icin sabırsızlandığını ifade eden Kevin Boli, şunları soyledi:
"Sanırım herkes tutkumuzun ne olduğunu biliyor. Biz de hedef olarak ne yapmamız gerektiğini ve nereye gitmek istediğimizi biliyoruz ve her şey burada antrenmanda başlıyor. Daha sonrasında maclarda iyi sonuclar alırsak hedefimizi gercekleştirmiş olacağız. Amac ve hedefimiz de bu. Taraftarımızın beni sevdiğini biliyorum ve ben de onları cok seviyorum. Onları stadyumda bizi desteklerken gormek icin sabırsızlanıyorum. Ne olursa olsun bizi sonuna kadar desteklemelerini istiyorum. Onlar bizimle olacaklar. Bizler de onlarla guclu olacağız. Bu bir takım calışması." - SAMSUN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı