Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in doğumunun yıl donumu olan Mevlid kandili sebebiyle mesaj yayımladı. Başkan Doğan, "Mevlid Kandili'nin butun insanlığa sağlık, kardeşlik, huzur ve barış getirmesini diliyorum" dedi.
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 28 Ekim Carşamba gununu 29 Ekim Perşembe gunune bağlayan gece olan Mevlid Kandili sebebiyle mesajı yayımladı. Başkan Doğan, "Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in doğumunun yıldonumunu idrak etmenin sevincini ve mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Mevlid Kandili ve diğer tum mubarek gunler, toplumsal birlik ve beraberliğin, sosyal dayanışma ve yardımlaşmanın arttığı gunlerdir. Mevlid Kandili'nin butun insanlığa sağlık, kardeşlik, huzur ve barış getirmesini diliyor, dunyada adaletin hakim olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve duşunceler ile başta Merkezefendili hemşerilerimizin olmak uzere ulkemizin ve tum İslam aleminin Mevlid Kandili'ni en icten dileklerimle kutluyorum" diye konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı