Tepebaşı Belediyesi'nin yapımı suren yeni merkezlerini yerinde inceleyen Başkan Atac, "Kentimiz icin durmadan calışmaya devam ediyoruz. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettikce, Tepebaşı değer kazanmaya devam edecek" dedi.
Tepebaşı Belediyesi'nin yapımına devam ettiği Zincirlikuyu Mahallesi'ndeki Metin Ozoğut Yaşam ve Bakım Merkezi ile Fatih Mahallesi'ndeki Canan ve Şukran Şeker Erken Cocukluk Eğitim Merkezi'nin inşaat calışmaları hız kesmeden suruyor. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Atac da her iki merkezin inşaat alanını ziyaret ederek calışmaları yerinde inceledi. Yetkililerden devam eden calışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Atac, calışanlara da işlerinde kolaylıklar diledi.

İncelemelerinin ardından bir değerlendirmede bulunan Başkan Atac, "Hep dediğim gibi; Tepebaşı buyuk bir aile oldu. Ailemiz buyudukce de yeni yatırımlar, yeni merkezler hazırlamaya devam ediyoruz. Bugun incelediğimiz iki merkez de bu acıdan cok anlamlı. Birisinden cocuklarımız, diğerinden ise deneyimli vatandaşlarımız yararlanacak. Tepebaşı'nda her zamanki gibi 7'den 70'e herkese hitap eden, kaliteli, eşitce dağılan hizmetler uretiyoruz. Bu merkezlerimizin hayata gecmesinde yardımseverlerimizin de ornek tutumları cok değerliydi. Tum duyarlı hayırsever vatandaşlarımıza teşekkur ediyorum. Onların da desteği ile kentimize yakışır işler yapmaya devam edeceğiz. Bizler bu catının altındaki birlik ve beraberliği, sevgi ve saygıyı muhafaza ettikce kentimizin gelişimi surecek, Tepebaşı değer kazanmaya devam edecek" şeklinde konuştu.
Canan ve Şukran Şeker Erken Cocukluk Eğitim Merkezi'nden yaklaşık 150 cocuğun faydalanması planlanırken; 4 etkinlik odası, 1 cok amaclı salon, kış bahcesi ve acık arka bahce gibi alanlar yer alacak. 20 Mayıs tarihinde yapımına başlanan merkezin, 17 Aralık 2020 tarihinde tamamlanarak hizmete acılması hedefleniyor.
Metin Ozoğut Yaşam ve Bakım Merkezi ise 106 yatak kapasitesine sahip olacak ve mutfak, camaşırhane, soğuk hava deposu, sığınak, cok amaclı salon, yemek salonu, dinlenme ve TV salonu, fizyoterapi salonu, sağlık atolyesi, doktor odası, revir gibi alanları da bunyesinde barındıracak. 34 tane 3 kişilik oda, 2 adet 2 kişilik oda ve 33 metrekarelik ozel bakım odası yer alacak merkezin toplam inşaat alanı ise 4 bin 684 metrekareden oluşuyor. - ESKİŞEHİR
Kaynak: İhlas Haber Ajansı