Super Lig'in 6. haftasında Beşiktaş'a 3-2 mağlup olan Yukatel Denizlispor'un teknik direktoru Robert Prosinecki, "Gereken butun analizleri yapacağız. Geliştirmemiz gereken yonlerimizi geliştireceğiz." dedi.
Prosinecki, macın ardından katıldığı basın toplantısında, bireysel hatalardan 2 gol yediklerini, 2-0 geriye duştukten sonra geri donmenin kolay olmadığını soyledi.
İkinci yarıda istedikleri oyunu sergilemeye başladıklarını kaydeden Prosinecki "Rakibin gorduğu kırmızı kart pozisyonundan sonra 2 gol bulduk. Bundan sonra istediğimiz şeyleri yapmaya zaman yetmedi aslında." ifadelerini kullandı.

Prosinecki, ikinci yarıda gosterdikleri mucadeleden memnun olduğunu belirterek, şoyle konuştu:
"Bu hafta bir mac kaybettik, istediğimiz gibi olmadı. Gereken butun analizleri yapacağız. Geliştirmemiz gereken yonlerimizi geliştireceğiz. Hakem konusunda konuşmayı cok sevmiyorum. Ben buna inanmıyorum. VAR'a gidiyorsunuz ve cok net olan bir penaltıyı gormuyorsunuz. Bu benim cok garibime gitti. Buraya gelmeden 3 kez izledim pozisyonu. Acıkcası net penaltıydı. Bu hakemin yorumu tabii ki. VAR olmasa, gormese olabilirdi ama VAR'a gittikten sonra net penaltıyı gormemek benim garibime gitti."
Kaynak: Anadolu Ajansı / Sebahatdin Zeyrek