Samsun'un İlkadım Belediyesi, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yonelik saldırılarına tepki amacıyla 61 mahalle muhtarına kapı ve pencerelerine asması icin Azerbaycan bayrağı gonderdi.
İlkadım Belediyesinden yapılan yazılı acıklamada, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yonelik saldırılarında Azerbaycan'ın yanında olduklarını gostermek icin 61 mahalle muhtarına Turkiye ve Azerbaycan bayrakları hediye edildiği bildirildi.
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, kardeş ulke Azerbaycan'a her platformda destek olacaklarını belirterek, "Azerbaycan halkının her daim yanındayız. Muhtarlarımızın da onların bu haklı davasında yanında olduklarını biliyoruz. Bu nedenle 61 mahalle muhtarımıza kapı ve pencerelerine asmaları icin Turk ve Azerbaycan bayrakları gonderildi." ifadesinde bulundu.
Selahiye Mahalle Muhtarı Derya Bozkurt ise birlik ve beraberliğe en cok ihtiyac duyulan bir donemden gecildiğini ve tum Turkiye'nin kardeş ulke Azerbaycan'a sahip cıkarak etrafında kenetlendiğini aktardı.
Adalet Mahallesi Muhtarı Kadir Turgut da Ermenistan'ın hain saldırılarını kınadığını ifade ederek, Başkan Demirtaş'a hediyesi icin teşekkur etti.
Kaynak: Anadolu Ajansı / İlyas Gun