Merhabalar, birçok siteye aktif editörlükte yapıyorum. Kendime ait sitelerim de mevcut. Kaliteli işler için ayrıntılı bilgiye aşağıdan ulaşabilirsiniz.
  1. Anahtar kelime analizleri Google ve özel araçlardan yapılır. Eğer, bilindik bir konu ise farklı olması için yabancı kaynaklardan yararlanılır.
  2. Semantik kelimeler özel olarak listelenir.
  3. Makalelerde mutlaka maddelendirme, notlandırma gibi detaylar verilmeye çalışılır.
  4. Yazım ve imla kurallarına uyularak, gereksiz kelimelerden kaçınarak akıcı bir dilde yazım işlemi yapılır.
  5. Konuya uygun görseller taranır, Adobe Photoshop programı ile editlenir ve makaleye eklenir. ( Özgün görseller sizi üste taşıyacaktır )
  6. Smallseotools sitesinden özgünlük testi yapılır. %100 Özgünlük almayan makale teslim edilmez.
[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

WMARACI REFERANSLARI:

Alıntı:
Tabiya Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3452296)
Merhabalar..
Arkadaşlar aslında pek sevmem böyle yorum yapmayı lakin.. Bu arkadaş cidden işinin eri.. Hakkını veriyor araştırıyor sonra yazıyor. Verdiği gün teslim ediyor makaleleri.
Ben 25 adet yazdırdım. Bundan sonra arkadaş ile çalışacağım. Memnun kaldım herkes gönül rahatlığı ile çalışabilir. Teşekkürlerimi sunuyorum

Alıntı:
Networkhocasi Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3452005)
İşinde başarılı,dürüst bir arkadaş gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.Her gönderdiği makaleden gerek dilbilgisi,SEO gerekse okuyucu dostu olmasından dolayı memnun kalıyoruz.

Alıntı:
ahmet066 Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3455814)
Whatsapp'dan ulaştım. Anahtar kelime analizi yapılmıştı ve seo uyumluydu. Birkaç hata olmuştu fakat talimatlarım doğrultusunda revize edildi. 20 adet makale satın aldım. Devamı gelecektir inşallah.

Alıntı:
JoshgunPRO Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3560848)
Makale satın alındı. Başarılı ve işini bilen bir arkadaş, tavsiye ediyorum.

Alıntı:
Tabiya Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3496287)
Arkadaş ile forum aracılığı ile tanıştım cidden işinin ehli.. Dediği vakitte teslim ediyor makaleleri.. Gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz.

R10 REFERANSLARI:

Alıntı:
Mert433 Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077617731)
Makale Yazdırıldı temiz iş tavsiye ederim dürüst arkadaş devamı gelecek teşekkürler

Alıntı:
TyMen Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077623812)
Makale yazdırıldı çok temiz ve titiz çalışan bir arkadaş herkese tavsiye ederim.

Alıntı:
GencTeknoloji Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077623797)
200 Adet Teknoloji, 50 Adet Sağlık, 20 Adet otomobil makalesi alınmıştır. İşini iyi yapıyor.

Alıntı:
Enginu Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077624187)
Uzun zamandır arkadaş ile çalışıyorum.
İşini temiz yapiyor ve zamanında teslim ediyor, başarılarının devamını diliyorum

Alıntı:
furkancelebi Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077626674)
makale yazdırıldı, istediğim gibi teslim etti, herkese tavsiye ederim. Teşekkürler.

Alıntı:
JoshgunPRO Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077640046)
Makale satın alındı. Başarılı bir arkadaş, tavsiye ediyorum.

Alıntı:
robertokim Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077627478)
Kendisinden makale aldım. Sağolsun yardımcı oldu. Gönül rahatlığıyla alım yapabilirsiniz.