AŞK rehperini Okuyun, ondan emin olun! BİRBİRİNİZİ gercekten sevip sevmediğinizi anlamak icin ipuclarına ihtiyacınız var. İşte biz de bu ipuclarını araştırdık. Biliyoruz aşk bağlarınız kuvvetli ama siz yine de emin olun!
1-"Seni seviyorum. Sensiz duramıyorum" demeye doymuyorsanız.
2- En bakımsız halinizi gormesine bile aldırmıyorsanız. Onunla rahatsanız.
3- O sizin en bakımsız halinize bile bayılıyorsa. Sizi her halinizle seviyorsa...
4- En sarhoş olduğu zamanlarda bile, asla size eski sevgilisinin adıyla hitap etmiyorsa.
5- Eski sevgilinizi gorduğunuzde iciniz kıpır kıpır olmuyorsa.
6- İş seyahatine cıktığında ondan haber alamadığınızda, sinirlenmek yerine, başına birşey gelmesinden endişe ediyorsanız.
7- Gazetenin 3. sayfasını okurken gorduğunuz kotu haberler sizi cok etkiliyorsa ve "ya o da boyle bir kaza gecirirse" diye duşunup telaşa kapılıyorsanız.
8- Başınız cok ağrıdığında, uyumanıza yardım etmek icin, butun gece size Sindrella'yı ve Robin Hood'u anlatıyorsa
9- Birlikte tatlı yaparken cok eğleniyorsanız. Her yeriniz tatlıya bulanıyorsa...
10- Alışverişten sonra sizinle ilgileniyorsa. Ama sadece kredi kartı borcunuzu oğrenmek icin değil, aldığınız şeyleri gormek icin.
11- Yedekte adam tutmak huyunuz, esrarengiz bir şekilde sizi huzursuz etmeye başladıysa.
12- Sizin icin cok onemli bir toplantıda, yuzunuzde bir gulumsemeyle hayallere dalıyorsanız.
13- En aptal aşk şarkıları bile size son derece anlamlı geliyorsa.
14- Eski Turk filmleri sizi ağlatmaya başladıysa.
15- Cevrenizdekiler, sizin cok daha anlayışlı ve pozitif biri haline geldiğinizi soylemeye başladılarsa.
16- Daha telefon calarken, onun aradığını anlıyorsanız.
17- Siz seyahatteyken, hergun ciceklerinizi sulamak icin size uğruyorsa.
18- Size araba kullanmayı oğretirken, sabrını sonuna kadar muhafaza edebiliyorsa.
19- Sacınızın rengini bir ton bile değiştirseniz, loş ışıkta dahi farkı hemen anlıyorsa.
20- Birbirinizin kredi kartı şifresini biliyorsanız.