Bir algoritma geldi aklıma seo hakkında yada arama motoru ile ilgilenenler okuyup yorum yaparsa sevinirim.
Dostlar mesela biz googleda arama yapıyoruz google hız kazanmak için sayfaları 10ar 10ar kategoriliyor her kategoriye tıkladığınızda algoritma çalışıyor ve bir sonraki 10 luk sorgu return ediliyor.
Benim algoritmamda ise, örnek olarak google bizim. Googleye kelime yazdığınızda bu kelime veritabanında sorgulansın. Sorgunun döndürdüğü web siteler
sorgu kelimesi, Sonuçlar şeklinde iki ayrı parametreden oluşsun mesela THT yazdığımızda google a bütün veritabanını taramak yerine daha önce THT adındaki sorgu kelimesinin getirdiği sonuçlar otomatikman yazdırılsın. Varmı yokmu diye bütün veritabanında tekrar tekrar tarama yapmak yerine THT ile ilgili listeyi çeksin. Atıyorum "THT hava çok güzel" diye bir arama yapsın bir kullanıcı bu sorgunun döndürdüğü değerler veritabanına kayıt edilsin. Ve başka bir kullanıcı "THT hava çok güzel" yazdığında daha önceden veritabanında bu sorgu adında bir grup oluşturulduğu için bu listeyi direk olarak getirsin.
İşletim sisteminde masaüstüne sağ tıkladığımızda bu işlemi ilk defa yaptığımız için ufakta olsa bir kasma meydana geliyor. Yada visual studioda programımızı çalıştırırken ufak bir bekleme söz konusu. Bende bu sebepten yola çıkaraktan bu problemi bir arama motoru algoritmasına dönüştürdüm kafamda. Bu konu hakkındaki fikriniz nedir ?
SEO HAKKlNDA FİKİR
Web Tabanlı Uygulamalar - Aplikasyonlar0 Mesaj
●87 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Web Tabanlı Uygulamalar - Aplikasyonlar
- SEO HAKKlNDA FİKİR