Adsense Henüz Pinli Değildir Rastgele Adres Girilmişti O Yüzden Daha Adres Onayı Yapılmadı Zaten 3 Kere Yapılmadığında Otomatik Pinli Oluyor

Lisanslı Temasıyla + Adsense Hesabıyla (içinde 340tl bakiye var) birlikte siteyi alan kişiye teslim edilecektir. (kurucu maili ile birlikte verilecektir)

Siteyi geliştirip büyütme aşamasındaydım, 1. yıla tamamladığımda çok güzel kazançlara ulaşacaktım ancak dershaneye gideceğim için paraya sıkıştım bu yüzden bu aşamadayken satmak zorunda kalıyorum, alan kişi çok rahat bir şekilde fazla uğraşmadan vereceğim taktiklerle büyütüp güzel gelirlere ulaşabilir. Ayrıca adsense almanın bu kadar zor olduğu bir dönemde bulunmaz bir nimettir adsenseli uygulama indirme sitesi adsensede tecrübeli kişiler bilir.

Site adresi: whatsapptan verilecektir; 05416859884
Site için istenen fiyat: 2000tl (sabit fiyat pazarlık yoktur)
Sitenin aylık getirisi: günlük 7-15tl arası (şuan saat akşam 21.56 bugünkü kazanç 8,28tl) (aylık 150-250 tl arası geliri var)
Sitenin açılış tarihi: 04/02/2020
Kategori, sitenin içeriği nedir: Uygulama İndirme Sitesi (Legal Bu İçeriklerle Adsense Alındı)
Günlük hit sayısı: 200-250Arası
Ziyaretçi kaynağı: %100 google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 6 Ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik + 2 Lisanslı Tema
Hosting dahil midir: Hayır Ama 1 Ay İdare Edilir
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır Yok