9900k vs AMD RYZEN 7 3800X benchmark
https://www.cpubenchmark.net/compare...00X/3334vs3499
Müþteri Yorumlarý[/CENTER]
Alýntý:
Yýl 2020 Hizmetlerden Destekden Çok Memnunum Sizlere Teknosos Tavsiye Ederim Hizmet Alýn O Zaman Görün Muhteþem Bir Þey Ben Bütün Firmalardan Aldým Hiç Biri Bir Þeye Yaramaz Kötülemiyorum Sadece Ürünü Kötülüyorum Yanlýþ Anlamasýnlar Herkes Alabilir Bir Hizmet
#HayatTeknososaSýgar
#TeknososBilisim
#Teknosos
Alýntý:
Verdiðiniz hizmet için çok teþekkür ederim belli bir süredir kullanýyorum ve gayet güzel hizmet alýyorum. Tavsiye ederim destek sistemi devamlý canlý olarak hizmet vermekte. Diðer ölü firmalardan çok daha farklý.
Alýntý:
Ben kendim þahsen kullanýyorum inanýn kullanýnca piþman olmazsýnýz.
Alýntý:
Satýn Alýndý. Host ihtiyacý olan arkadaþlar gözü kapalý alýþveriþ yapabilir oldukça iyi
Alýntý:
Geçen günlerde "VDS3" Paketini denemek için 3 aylýk satýn aldým. Fiyat/Performans olarak çok baþarýlý. Destek birimi geçen gün sorun oluþtuðunda, benden kaynaklý bir sorun olmasýna raðmen kýsa sürede yardýmcý oldu ve sorunu çözdü. Gönül rahatlýðý ile tercih edilebilir.
Alýntý:
Gerçekten güzel hizmet veriyorlar ve zaman sorunu yok bekletme yapýlmýyor. fiyatlar gayet uygun ve hakkýný veriyorsunuz.
Alýntý:
Ýlgililer, çok memnunum 6 adet alýndý
Alýntý:
Harika bir emek uðraþ ve ilgilenme.. Hýzýnýz süper. Teþekkürler
Alýntý:
Hostingleri çok iyi, hostingi geçtim Desteði çok iyi yazdýðým an dönüþ alýyorum.
Alýntý:
Platin Pro Hosting Paketi Aldým hem kaliteli hemde müþteri destekleri çok hýzlý denemek için 1 aylýk almýþtým böyle giderse uzatacaðým Teþekkürler.
Alýntý:
Premium Paket Yükseltme saðlandý. Ýlgi ve alakanýz için teþekkür ediyorum.
Alýntý:
Forumda gezenler bilir sitem tamamen çöp olmuþtu þirket sahibi Ali bey derslerimden kýsarak inþa ettiðim bütün emeklerimi kurtararak sitemi geri döndürdü Allah binlerce kez razý olsun kesinlikle herkesin kullanmasý gereken firma teknosos Ali beye minnettarým. Tavsiye ederim.
Alýntý:
kendisinden bir yýllýk hosting aldým, baþarýlý ve teknik destek harika tþk ederim
Alýntý:
2 hizmet alýndý. muhteþem bir destek ekibi var ve hizmetlerine karþýlýk fiyatlarý diðer firmalarýn hiçbiriyle karþýlastýrýlamaz. hizmet almak için düþünmemeniz gereken bir firma.
Alýntý:
Kaliteli üst düzey sunucu hizmetleriniz için teþekkür eder baþarýlarýnýzýn devamýný dilerim
Alýntý:
Anlýk 240 kiþiye kadar hit gördüm bugün. Site cpu hatasý vermedi güzeldi teþekkür ederim Öneririm çalýþmanýzý Ali Beyle
Alýntý:
Sitemin hosting iþlerini baþarýyla yönetiyorlar. Saðolsunlar baþarýlý olursak sebebi onlardýr. Kusursuz hizmet..
Alýntý:
Teknosos ile anlaþma saðlandý hosting alýndý kendilerine teþekkürð ederim titiz davranýþlarýndan ve hizmetlerinden dolayý.
Alýntý:
Hizmetleri gayet iyi ve ticketlera hemen cevaplýyorlar . Herkese öneririm ...
Alýntý:
2 adet adet sýnýrsýz hizmet paketi alýnmýþdýr. Çok ilgili bir arkadaþ kendisi. Hayýrlý satýþlar
Alýntý:
2 Gündür hizmet alýyorum firmadan, hiçbir sorun sýkýntý yaþamadým, sunucu gayet hýzlý, yanlýz phpmail hizmetleri güvenlik sebepleriyle kapalý bunun bilgilendirmesini yapmak isterim. Genel olarak verilen hizmetten gayet memnunum. destek taleplerim anýnda yanýtlanýyor. Ýlgili firma teþekkür ederim kendilerine 10 üzerinden 9 verebilirim.
Alýntý:
Web siteme Teknosos Biliþim Hizmetleri sponsor olmuþtur. 5 yýl devam ettiðim firmamdan ayrýldým Teknosos ta gördüðüm olaðanüstü hizmet ve performans karþýsýnda þuan benden mutlusu yok desem yeridir. Yedeklemeden tutun kuruluma, ssl hizmetlerime, sitemin teknik konularýna kadar herþeyiyle tek tek ilgilenen bir ekip. Forumdaki arkadaþlara gönül rahatlýðýyla tavsiye ediyorum. Ýlgilenenler için forum iletiþim @teknosos; Kendilerine bir kez daha ilgi, alakalarý için teþekkür ediyorum.
https://cdn.r10.net/img/sig/97735/4014325589.gif
Alýntý:
Güvenilir ve ilgili bir firma kendilerinden kabin hizmetleri alýnmýþtýr uzun yýllar çalýþmak dileðiyle.
Alýntý:
Bir yýllýk Eko Linux paketi satýn alýndý.
Alýntý:
Satýþ öncesi ve sonrasýnda hýzlý yanýt, teknik bilgilendirme ve çözümleyici tutumunuzdan ötürü teþekkürler.
Alýntý:
Sunucu, hosting bahane hizmet þahane a+++ kalite
Alýntý:
Çok memnun kaldýk tebrikler, tekrar çalýþacaðýz.
Alýntý:
kabin hizmeti alýndý hizmetten dolayý kendilerine teþekkür ederim vermiþ olduklarý hizmet çok iyi
Alýntý:
Hosting saðlandý sorunsuz hizmet ilgili satýcý
Alýntý:
1 Adet VDS alýndý mükemmel destek ekipleri ve sistemleri var artýk merkezim olduklarýný söyleyebilirim.
Alýntý:
1 adet vds aldým. otomasyon sistem çok güzel olmuþ,destek hattýna ayrý teþekkür ederim.
Alýntý:
gayet hýzlý ve ilgililer. teþekkürler
Alýntý:
Teknosos firmasýyla 2 aydan uzun bir süredir çalýþýyorum. Kendileri her konuda mükemmel yardým saðladýlar. Her zaman anýnda destek hizmeti çok müthiþ. Gerçekten uzun süredir bir çok hosting firmasý ile çalýþma saðladým. Fakat gerçekten böyle firmaya rastlamamýþtým. Allah razý olsun
Alýntý:
Gerçekten þu ana kadar çalýþtýðým en mükemmel firmalardan birisi. Bunu bilmiyorum dedim hemen hallederiz dediler hallettiler. Kesinlikle hakkýný veriyorlar.
Alýntý:
Ýlk izlenim uygun fiyata gayet stabil çalýþan vps, tavsiye ederim
Alýntý:
ikinci hostingi aldým yýllýk olarak ve özel ip aldým yardým sever iþini severek yapan bir firma tavsiye ederim
Alýntý:
ikinci hostingi aldým yýllýk olarak ve özel ip aldým yardým sever iþini severek yapan bir firma tavsiye ederim
Alýntý:
Nereden bulduðumu tam hatýrlamýyorum lakin ilk baþlarda ismini çok duymadýðým için ön yargýlý yaklaþýp tek bir sitemi taþýdým ve bir süre test ettim son zamanlarda çýkan cPanel furyasý beni veridyendeyken hosting aramaya itmiþti. Neyse kendileri ile iletiþime geçtim tek site taþýyýp testlerimi yaptým bu kadar uygun maliyetli bu kadar çok donanýmlý bir sunucu þuanda istediðiniz kadar arayýn tarayýn bulamazsýnýz. Koskoca firmalarda bile 7.3 yok bu firmada var firmanýn tarihi hakkýnda hiç bir fikrim yok yeni mi eski mi bilmiyorum ama kesinlikle gelecek vadeden bir firma. Gece gündüz fark etmeksizin her talebimize anýnda çözüm buldu kendilerine baþarýlarýnýn devamýný diliyorum
Alýntý:
VDS Hizmeti satýn alýndý Ýlgili
Alýntý:
VDS Hizmeti Alýnmýþtýr Hýzlý | Güvenilir | Aþýrý Performanslý Suncular | Uygun
Alýntý:
Bir adet performanslý linux hosting alýndý. Ödeme sonrasýnda çýkan otomatik kurulum sorunu aldýðýmdan dolayý kendileri çok hýzlý bir þekilde sorunu çözüp desteklerini bir adým daha önde göstermiþlerdir.
Alýntý:
tr vds 3 sunucusu kiraladim çok memnun kaldim sunucu gayet hizli ve performansli.
Alýntý:
Kendileri çok ilgili ve bilgi her konuda yardimci oldular saðolsunda.
Alýntý:
Çok ilgililer ve çözüm odaklýlar
Alýntý:
sürekli çaýlþtýðým firma hýzlý güvenilir destekleri mevcut fiyat gayet iyi tavsiyemdir.
Alýntý:
Hosting paketi aldým. Güvenilir hýzlý. Ýlgilerinden çok memnunuz. Tavsiyemdir.
Alýntý:
cok ilgili cok yardimci oldu kendisinden cok memunum . ömür boyu calýsacagýmýn garantissini verebilirim
Alýntý:
arkadaþ iþinin ehli belliki kýsa sürede her sorunu usanmadan düzeltti kesinlikle tavsiye ederim gözünüz kapalý iþ teslim edebilirsiniz
Alýntý:
çok ilgililer hizmet çok iyi
Alýntý:
Ýlgi ve hýzlý çözüm için teþekkürler...
Alýntý:
Kendileri ile 2018in 9.ayýndan beri çalýþyoruz gayet memnunum.Uygun fiyata en üst seviye performans arayanlara tavsiyemdir.
Alýntý:
Desteði ve muhabbeti ile gerçekten baþarýlý bir hosting firmasý
Alýntý:
Hosting alýndý ++++ hýzlý iþlem
Alýntý:
hosting alýndý... kendisi çok ilgili tesekkur ederim..
Alýntý:
Güzel ve hýzlý hizmet ilgili ekip teþekkürler.
Alýntý:
Hosting alýndý, iyi bir firma, teþekkürler.
Alýntý:
Kaliteli hizmet çok teþekkürler
Alýntý:
Çok uzun süredir aradýðým xenforo uyumlu hostingi kendilerinde bulup aldým. Performans ve destek konusunda gerçekten çok iyiler.
Alýntý:
Hosting alýndý ilgili arkadaþ.
Alýntý:
2 adet hizmet alýndý. Kaliteli teknik destek, sipariþ sonrasý müþteriyi unutMAYAN bir firma. hosting için hepinize tavsiye edebileceðim bir hizmetleri var.
Alýntý:
Destek ve hizmet kalitesi çok iyi tavsiye ederim.
Alýntý:
Satýþ öncesi ve satýþ sonrasý destek baþarýlý . Her sorun olduðunda saatlerce uðraþýp sorunlarý çözdü Baþarýlý satýcý
Alýntý:
3 Aylýk hosting hizmeti alýndý gayet kibar ve hýzlý bir þekilde teslim edildi.Çok teþþekkürler tekrardan.
Fransa OVH Lokasyon VDS - OVH GAME DDOS KORUMASI- UP/DOWN - AMD RYZEN 7 3800X 3.9GHz
Dedicated Server & Co-Location Server0 Mesaj
●203 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Domain & Sunucu & Web Hosting
- Dedicated Server & Co-Location Server
- Fransa OVH Lokasyon VDS - OVH GAME DDOS KORUMASI- UP/DOWN - AMD RYZEN 7 3800X 3.9GHz