Klasik salata tarifleri arayanlara sağlıklı bir alternatif! 2 dilim ekmeği küp küp doğrayın, pişirme kağıdı serdiğiniz bir fırın tepsisinin üzerine yerleştirin. 3 yemek kaşığı zeytinyağı gezdirip 190 derece önceden ısıtılmış fırında 10-15 dakika kadar pişirin. Bu esnada bir tavaya 2 yemek kaşığı zeytinyağı ekleyin ve 2 adet tavuk göğüsünü karabiber ve tuzla tatlandırdıktan sonra önlü arkalı kızartın. Pişen tavuğu dilediğiniz boyutlarda doğrayın. 10 yaprak marulu ellerinizle parçalayarak bir salata kasesine alın. 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı süzme yoğurt, 1 çay kaşığı tuz, ¼ limon suyu ve 3 yemek kaşığı zeytinyağını bir kapta karıştırın. Marulların üzerine krutonları ve tavukları ilave edin, son olarak da sosu ekleyin ve güzelce karıştırın. Afiyet olsun