Profesyonel Logo Tasarım

Merhaba, 10 yıldır grafik tasarım alanında çalışmaktayım, özellikle firma ve kuruluşların logolarını tasarlıyorum. Referanslarım arasında sözleşme gereği yayınlayabilecek olduklarıma bakabilirsiniz. Toplamda 190'den fazla firma ve kurumun logosunu tasarladım. Küçük, büyük, kişisel yada kurumsal markalarınızın logosunu tasarlayabilir, girişimlerinize marka danışmanlığı yapabilirim.

Alıntı:
kehribar Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3575416)
ercorc Yaptığı işin arkasında ücreti aldıktan sonra bile bir şey rica ettiğimde gerekeni yaptı. Güvenle çalışabilirsiniz.

Alıntı:
Kanuni Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3575470)
Tasarım yaptırdık. Birkaç defa revize işlemi gerçekleşti. Sorun yaşamadık. Emeğinize sağlık.

Alıntı:
DoluNet Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3575873)
İnsan olarak ve iş terbiyesi olarak muhteşem bir arkadaşımız. Hızlı geri bildirim ile profesyonel destek aldım, sihirli dokunuşları var. Bu kesinlikle yetenek işi ve bu sende var.

Alıntı:
hyppia Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3576983)
güzel bir çalışma yaptık kendisi ile. benim saçma sapan çizdiğim logoyu gayet profesyonel bir şekilde bana geri teslim etti. çok da uyguna çalışıyor. Teşekkürler.

Alıntı:
matakon Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3580173)
İşinde hızlı güvenilir istedigim logoyu nokta atışı önüme serdi cok başarılı

Alıntı:
O-Zone Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3581936)
Eline emeğine sağlık hizmet alındı kaliteli, kibar ve nazir bir bey uzun süreli çalışmalar yapmak dileğimizle.