Alıntı:
anilcan Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3045998)
Hocam ile sitelerimden birine seo çalışması yaptık. Çalışmalardan çok iyi geri dönüşler aldık. İşlerimiz büyük ölçüde artış sağladık. Çalışmanızı tavsiye ederim.

Alıntı:
Muratcam Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3075656)
Çok bilgili, yardım sever ve konunun uzmanı bir arkadaş. Konusuna kesinlikle %100 hakim ne yapılası gerektiğini nasıl aksiyon alınacagının sorunların ne şekilde nasıl giderileceğinin kesinlikle bilgisinde. Çalışılacaksa işin uzmanı ile çalışmanızı tavsiye ederim.

Alıntı:
laborantmali Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3083538)
Sergen abiyle 2 aylık bir çalışma yaptık, çalışma sonrası anahtar kelimem de 2'inci sıraya yerleştim. Ücret konusunda öğrenci olduğum için yardımcı oldu. Ziyaretçi sayımda %250 civarı büyüme oldu.

Alıntı:
mts Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2033170)
Çalışmayı az önce bitirip raporu gönderdi. Öncelikle gerçekten çok teşekkür ederim, metinleri'de kendisinin yazmasını istemiştim, bir çok kişinin yaptığı gibi baştan savma yapmadan, gerçekten özenilerek yazılmış metinler, ben yazıp versem bu kadar olmazdı sanıyorum. Söylediği zamanda söylediği işlemleri yaparak, sorunsuzca ve son derece güzel iş yaptı, bu şekilde çalışan insanlardan pek fazla kalmadı artık. Bir sonraki çalışmada görüşmek üzere.

Alıntı:
icerikmedya Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3120798)
Kullandığımız anahtar kelimede ki 1 günlük gelişme:

Teşekkürler Sergen ağabey. :)

Alıntı:
serkanes Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2008321)
Anlayışlı bir arkadaş sorunsuz çalışabilirsiniz.

Alıntı:
elektrik Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2037471)
İlgili bir arkadaş, kısa süre içinde talebimizi karşılayıp rapor gönderdi. Artık sürekli çalışacağız.

Alıntı:
szmania Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2072148)
Çalışma yapıldı. Hediye için ayrıca tşk ediyorum.

Alıntı:
mrtek Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3071454)
Çalışmaya yeni başladık ilk sonuçlar başarılı uzun süreli çalışacağımızı düşünüyorum.İşini bilen ,karşı tarafa bilmesi gerekenleri düzgün aktarabilen bir arkadaş .