evet hanımlar belki duymaktan pek hoşlanmayacağınız ama birirlerinin vede karşı cinsinizin size solemek isteyipte soyleyemediği şeyleri ben sizlere buradan aktarmak istedim bizleri sinir eden ANLAYAMADIKLARIMIZ... afınıza sığınaraktan
1-cok ve coğu kez boş konuşduğunuzu
2-gereksiz harcama yaptığınızı
3-sizinle ilgilenmekten başka işlerimizin olduğunu
4-bizimde bir annemiz olduğunu
5-bazen kafa dinlemeye ihtiyacımız olduğunu
6-ağlak dizileri sizin zorunuzdan izlemek zorunda kaldığımızı
7-mac mı benm i gibi absurt bi soruyu her onemli macta aklımıza neden sokmak zorunda olduğunuzu
8-yemek yemek işimiz olabilir fakat neden her akşam yemeğinden sonra bulaşıklara yardım beklediğinizi
9-hergun neden kıyafetlerimizi yıkadığınızı
10-beyaz sabunumuza neden hacımisi muamelesi yaptığınızı
11-alışveriten zevk alıyosunuz anlıyoruzda neden bizide peşinizden suruklediğinizi
12-evdeki bir biblonun yerini değiştirince neden kıyametlerin koptuğunu
13-banyoda sac taramanın neden sizi deli ettiğini
14-tıraş olduktan sonra neden lavaboya 2 kilo camaşır suyu doktuğunuzu
15-cıkardığımız kıyafetleri neden aldığımız gibi yerine koymamız gerektiğini
16-ak atletimizin neden sizi rahatsız ettiğini
17-dizideki karakterlerle neden bizi kıyasladığınızı ve neden o ne yapıyorsa sanki bizde yapmak zorundaymışız gibi davrandığınızı
18-sizin gunlerinize biz karışmıyoruzda neden sizin bizim playstation gecelerimize karıştığınızı
19-arkadaşlarla biryere gitmek icin neden once sizi yemeğe cıkartmak zorunda olduğumuzu
20-her gun neden ilanı aşk beklediğinizi
21-seni seviyorum lafının sizin icin gunaydınla neden aynı kelime olduğunu ve neden bunu solemeyince sanki sizi sevmediğimizi sandığınızı
22-2 gecede 1 neden başınızın ağrıdığını
23-neden annemizi sevmediğinizi(ki annelerimiz melektir....)
24-cicek almadığımızdan yakınırken haftada 2 kere cicek alınca neden altadan sevgili olduğumuzu
25-neden ,nicin ,nereye ,nezaman vs n ile başlayan kelimelerle nasıl bir bağınız olduğunu ve niye surekli kullandığınızı

ve bu kadar zıt sak neden bizimle bir omur icin evet herşeye evet dediğinizi ANLAYAMIYORUZ anlayamadık sanırım ANLAYAMAYACAĞIZ
NOT: 1 eRkEk