Hızlı İletişim
Tlf: 0537 029 0684
WP:0537 029 0684
WP:0537 029 0684
Skype | selmantas200
Tüm Paketlerde Para İade Garantisi Vardır
- - Yorumlar - -
Alıntı:
markabatarya Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1073176661)
İşinin eri her sözle muhteşem
Alıntı:
Neteskop Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1072980789)
Konu tasarım işi yaptırıldı gayet memnun kaldım.
Alıntı:
_Furkan Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1072974461)
Sitem için 6 adet görsel tasarımı yaptırdım çok kısa sürede teslim etti ve çok güzel iş çıkardı. Eline sağlık tekrardan hocam. Bundan sonra tasarım işlerinde tartışmasız ilk durağım :)
Alıntı:
anovix Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1072806700)
Kendileri kısa sürede profesyonel bir tasarım çıkardı teşekkür ediyorum.
Alıntı:
SunDay Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1072832674)
Arkadaşa logo çalışması yaptırıldı ilgili ve fazlası ile işinin hakkını veriyor. İlgisinden ötürü çok teşekkür ediyorum.
Alıntı:
quite Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1072839589)
Bir çizim işimizi yaptırtık. Hızlı ve pratik çözüm üretti. Teşekkürler.
Alıntı:
weqale Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2751262)
Sosyal medya kapak/profil çalışması yaptırıldı.Gerçekten kaliteli ve güzel bir çalışma olmuş.Teslimat süreside çok uzun değildi.Elinize sağlık.
Alıntı:
kozlunet Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2577017)
selmanes240 Hocam tarafından sitemize logo yaptırılmıştır. 4 saat içerisinde istediğim boyutlarda ve farklı renk seçenekleri ile logoları tarafıma iletmiştir. Gerçekten başarılı bir çalışma oldu.
Kendisine Teşekkür Ediyorum.
Alıntı:
ABagli Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2538191)
Arkadaşla anlaşıldı 2 saatte logo teslim etti gerçekten çok başarılı bir grafikerdir + ref çalışabilirsiniz.
Alıntı:
Anil22 Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2548111)
Arkadaşla çalıştık, logo yaptırdım çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim
Alıntı:
MuscleTower Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2528662)
Arkadaş sorumluluk sahibi birisi ve istediğinizi tam olarak yapıyor çalışmanızı tavsiye ederim.
Alıntı:
Zulaa Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2528662)
Kurumsal olmayan sitemi naçizane logo tasarımıyla kurumsal bir siteye dönüştürdü Gerçekten ellerine sağlık mükemmel bir logo tasarımı yaptı hiç şüphe duymadan işinizi verebilirsiniz.
Alıntı:
kerimoglumedya Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2575481)
İşinde oldukça profesyonel direk para taraftarı değil yardım sever işini iyi şekilde yapan arkadaş böyleleri tüm forumlara lazım :)
Alıntı:
kolcu Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2530320)
Hızlı, özenli ve işini bilen bir uzman. Tavsiye ederim.
Alıntı:
Sifirnokta Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2531668)
Gerçektende özenle hazırlanmış referans fiyatından yararlandım bu logo bu fiyata süper.. Kaliteli iş çıkardı arkadaşımız bir adet logo bir adet sosyal medya kapagı yaptırıldı
Alıntı:
Turehu Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2568218)
Arkadaşa 1 adet logo 1 adet facebook kapak fotoğrafı siparişi verildi çok ilgili bir arkadaş hemen teslim etti tasarımlarını çok beğendim ileride yine çalışmak dileğiyle kolay gelsin
Alıntı:
Asmopeo Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2543534)
Dün gece geç saate iş verdimm ve zamanında yaptı çok güzel tasarımlar yapıyor canı gönülden çalışabilirsiniz
Alıntı:
ahmet27 Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2555188)
afis icin anlasildi ve güzel tasarimlar ortaya cikardi. Günündede teslim etti.
Alıntı:
SunDay Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2670976)
Arkadaşa logo çalışması yaptırıldı ilgili ve fazlası ile işinin hakkını veriyor. İlgisinden ötürü çok teşekkür ediyorum.