" YAPRAK SİTELERİNİZE DE ENTEGRE EDİLİR. "

WHATSAPP için
TIKLAYIN
(Lütfen sadece mesaj atınız)

ONLINE CHAT için TIKLAYIN

Konunun arka sayfalarda kaybolup gitmemesi için sorularınızı / mesajlarınızı konu altından yazarsanız memnun olurum

Tek ürün scripti nedir?

Hem maliyet hem de zamandan tasarruf edin

İnternetten ürün satışı yapmak istiyorsanız, küçük veya orta ölçekli bir işletmeyseniz ve büyük bütçeleriniz yoksa, tek ürün scripti kullanarak, herhangi bir kodlama veya tasarım bilgisine sahip olmaksızın, internet üzerinden normalde satışını yaptığınız ürünlerin satışını yapmaya çok kısa bir süre içerisinde başlayabilirsiniz. Tek ürün scriptleri genellikle önyüz ve panel kısımlarından oluşur, bazı tek ürün scriptlerinde yönetim paneli bulunmaz, alınan sipariş sadece site sahibinin mail adresine gönderilir. Bizim tek ürün scriptimizde önyüz ve panel kısımları ayrı ayrı olacak şekilde özenle kodlanmıştır. Önyüzde bulunan tasarım ve içerik detaylarını, kategorilendirilmiş şekilde, detaylı olarak, filtrelenebilen şekilde tüm alınan siparişlerinizi, ürün ve finans bilgilerinizi, sanal pos ayarlarınızı, ödeme bildirimlerinizi, sitenizdeki sözleşmelerinizi, yorumlarınızı, sitenizin genel ve yönetici ayarlarınızı ve modüllerinizi hiç bir kodlama yada tasarım bilgisine gereksinim duymaksızın tek ürün scripti yönetim paneli (yönetim panelli tek ürün scripti) üzerinden kısa zamanda ve rahatlıkla yapabilirsiniz. Hem maliyetten hem de zamandan tasarruf ederken, yönetim panelli tek ürün scriptini kullanarak bir yada daha fazla tek ürün sitesi açma işlemini yönetim panelli tek ürün scripti vasıtasıyla kolaylıkla gerçekleştirirsiniz. Yönetim panelli tek ürün scriptinin önyüz ve yönetim paneli demosunu bu konunun ilk mesajında bulunan linkler üzerinden inceleyebilir, konu üzerinden sorularınızı ve mesajlarınızı iletebilirsiniz.