O kadar çok domain alan ve satan olması aklıma bir domain ilan sitesi açmak fikrini getirdi. İlk kontrol ettiğim domain, domainilan.com oldu. Baktım boşta. Hemen tescil ettim ve başladım yazmaya…
Domainilan.com’un hitinin artması tabi ilk önce bana yarayacaktır, fakat bu siteniz yüksek hite ulaşması sanırım domain arayan, domain satmak isteyen herkesin yararlanabileceği ve işine yarayacak olan bir site olur tahminimce. Bu sebepten destek olup elinizde bulunan satmak istediğiniz domainleri eklerseniz sanırım kısa zamanda faydalı bir site olacaktır. Domainleriniz ister sedo’ya yönlenmiş olun ister boşta olsun, isterse sitesi olsun satmak düşüncesindeyseniz ilan verebilirsiniz.
Ben örnek teşkil etsin diye elimdeki fakat satılık olmayan bazı domainler ekledim. Bu sebepten fiyatlarda biraz uçtum. Örnekleri inceleyebilirsiniz.
Site hakkında bazı özellikleri aşağıda listeledim. Fakat siteyi gezip, üye olup, domain ekleyip, tespit ettiğiniz eksiklikleri ve yanlışları burada yazarsanız elimden geldiğince düzeltmeye çalışacağım.
Umarım hepimize faydalı olur. Şimdiden herkese teşekkürler…
www.domainilan.com
Site hakkında bazı özellikler :
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
• Sitemize ilan vermek tamamen ücretsizdir ve satıştan komisyon talep edilmez.
• İlan vermek için domain admin mail’in sizde olması lazım çünkü onay maili gelecektir. İsterseniz aynı e-mail adresinize bağlı domainler için tek bir onay maili talep edebilirsiniz.
• Domainlerinize fiyat teklifleri, ister sitemiz üzerinden, ister sizin kayıt olurken verdiğiniz iletişim bilgileri üzerinden yapılabilir.
• Eklececeğiniz domainlerin Pr değerlerini de bulunarak ilanınıza eklenecektir. Ayrıca ilanınıza domaininizin whois bilgileri de eklenir. Böylece tüm domainlerinizi pr değerlerini de tek bir sayfadan takip edebilirsiniz.
• Domain almayı düşünüyorsanız ister tüm domainleri ister ilgili kategorideki domainleri; eklenme tarihi, domain ismi ve pr değerine göre sıralama yaparak listeleyebilirsiniz.
• Aradığınız domainin en fazla kaç karakter içermesi, pr değeri yada içermesini istediğiniz kelimeyi detaylı aramada belirterek aradığını domain kolayca bulabilirsiniz.
• İsterseniz sitenizden kendi eklediğiniz domainlerinize link verebilirsiniz.
domain ilan sitesi - domain ticareti
Yeni Web Siteleri - Site Tanıtımları0 Mesaj
●87 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Yeni Web Siteleri - Site Tanıtımları
- domain ilan sitesi - domain ticareti