Aşkın herkese gore bir tanımı olduğu icin bir acıklamayla soze girmeye gerek yok.
Evet hoşlandım evet sevdim evet bende aşık oldum evet merak ettim evet kıskandım evet sebepsiz yere ona ofkelendim evet sacma hayallere daldım.onu bir kez olsun gorebilme ihtimaliyle evet bende yurudum yurudum yurudum.
Leyla ve mecnun hikayesinde ki mecnunun collere duşup kendini harap etmesini taklit ediyoruz.burası doğru,mecnunda bir kez olsun leylasını gorebilmek uğruna yollara duşmedi mi?
...ah mecnun ah.kaldı mı senin gibi erkek.collere duşup kavurucu sıcakta surunerek onu aradın ağzında tek bir isim;ne su ne ekmek sadece ve sadece leyla.onun aşkından diyar diyar gezdin.kavuşmak değil onu bir kez olsun gorebilme umuduyla hicbir zaman vazgecmedin.kopeklerle dost olup kuşlara aşkını anlattın.vazgec dediler sana vazgec.mecnunun vazgecmesi ihtimal bile olamazdı.hic vazgecmedi ve gonlundeki leyla geldi ben olmedim dedi sen ilahi aşka kavuşmuştun.mecnuna 10 puan bizden.Peki leyla o ne yaptı
...leyla babasının evinde guzel meyvalardan oluşan meyva tabağını lopur lopur mideye indiriyodu.mecnun aklındaydı ama gelen ilk kısmetinede yok demedi.evlendi.col guneşine karşı yatıp guneşlendi esmer teni daha da esmerleşti.hamamlar,saunalar,yogalar,sporlar derken aaa o da neymiş mecnun leylayı oldu sanmış.mecnun leylanın sozde mezarında ağlarken ben olmedim demiş.belkide mecnunu ilahi aşka iten sebepler bunlardır.
Ben "livy" yazının devamı yarın
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Leyla ile Mecnun uzerine "aforizmalar-1"
-
13-09-2019, 20:34:38