Bir erkekten tam olarak ne beklersiniz ?
Benim duşuncelerim
1) Kız konuşmak istediğin de vakit ayırıp konuşmak
2) İlgi
3) Her dediğini yapmamak. ( Burada yanlış anlaşılmasın burada belirtmek istediğim kozları kızın eline vermek veya erkekte olması değil amacım denge de tutmak. İlişki bir bayanın veya erkeğin dediği değil de eşit olmalı. Her zaman bir tarafın dediği olacak değil. Genel olarak ortak bir yon bulmayı veya kızın dediği olabilir diye duşunuyorum)
4) Arada bir suprizler yapmak abartı bir şey değil tabi ufak suprizler olabilir ayda 1 - 2 kez filan.
5) İlk gunler değil de her zaman bakımlı bir erkek olmak.
6) Kıza cok param var gibisinden hava atmamak.
7) Kıza ben cok masumum senden başkasını gormem imajı vermek icin turlu turlu taklalar atmamak.
8) Hava atmak genel olarak her erkeğin icinde vardır hemen hemen. Ben hava atmayı cok sacma buluyorum. Hava atmamak.
9) Kufur, hakaret ve şiddet yok.
10) Gerek duymadıkca cok uzun mesajlar atmamak. (Erkek erkeğe uzun konuşuruz ama bayanlara karşı kısa veya orta uzunlukta bir cevap olmalı veya sohbet olmalı diye duşunuyorum)
11) Cok fazla soru sormadan sıkmamak.
12) Kıyafetine karışmamak. (Eğer giydiği kıyafet cok abartı derece de kısa ise boyle dolaşmanı istemiyorum diye bir cumle ile uyarabilirim ama mini eteğe karışmam veya orta uzunlukta eteğe veya kot şorta'da ama 1 karış kadar olan mini eteğe karışırım)
13) Erkek arkadaşlarına karışmam pek ama cok yakın olma diye uyarırım gerek kalırsa eğer kalmazsa uyarmaya bile gerek yok.
14) Maco biri olmamak. Ben ne dersem o misali yani.
15) Guvenmek.
Şuan da aklıma bunlar geldi.
Eksik veya yanlış varsa duzeltelim lutfen. Bayanlar'ın goruşunu daha cok merak ediyorum acıkcası tam olarak bir ilişki'de beklentileri nelerdir ?
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Kadınlar bir ilişkide ki beklentileri nelerdir ?
-
13-09-2019, 20:24:18