1-Eğitimli.En az 4 yıllık,2 tane(odtu,boğazici,itu,beykent,marmara,istanbul,ha cettepe univ. en az ikisi)adam gibi bir lisans eğitimi olmalı. Oyle hemşirelik,sekreterlik değil doktorluk,bilgisayar muh,elektrik-elektronik muh. olmalı...

2-Biz erkekler arabaya paraya bayılırız sanırsınız.Alakası yok desem.Kız gelecek vadetsin.Eğitimli olsun, hırslı calışkan olsun yeter.O hayatını kazanır zaten.Bi evi olsun,arabası olsun.Evlendikten sonra butu mallar benim ustume alınsın..Kaliteli adam kaliteli kız bulunca sabreder destek olur..

3-İyi modern goruşlu ailesi olsun.Babası veya annesi doktor yada muhendis olsun.Kardeşlerinin hepsi okuyo olsun.Notları yuksek olsun.Evlenmeden ona guvenmem icin kardeşlerinin karne fotokopilerini getirsin bana gostersin.

4-Benim gecmişimle cocukluk resimlerimle ilgilensin.Ordaki kızları onemsemesin eskide kalmış desin...

5-Kendi arkadaşlarıyla tanıştırsın.Altın gunlerine,kek cay partilerine gotursun.

6-Cocukları sevsin.Bu cok onemli.Şevkatli kız cocuk yanında belli olur.İstediğim kadar cocuk yapsın...

7-Karakterli olsun.Kendini bilsin,kızın biri kocasına yan gozlemi baktı hemen sacını başını yolsun.
Girdiği ortamda saygı gorsun...

8-Yumuşak olsun kuralları olsun.Gobeği acık falan giymesin herşeyin orta yolunu bulabilsin.İkna edici olsun.Tatlı tatlı her dediğimi yapsın...

9-Erkeğini deli gibi sevsin.Başkasında gozu olmasın.Sevdiğini ara sıra belli etsin.Arada bi supriz hediye falan alsın,guzel yemekler hazırlasın...

10-Erkeğinin sağlığıyla ilgilensin.Ayın belli gunlerinde anlayışlı olsun.

11-Kıskanc olmasın...

12-Kızdımı haklı olsa bile sussun.Hatalı olmasa bile ozur dilemeyi bilsin.

13-Kesinlikle ozel gunlerde hediye almayı unutmasın.Ben unutsamda anlayışla karşılasın,kocamdır calışıyor unutabilir desin...

14-Onemli gunleri unutmasın.

15-Tuttuğumuz takım yenilince dalga gecmesin.

16-Eski erkek arkadaşlarıyla kesinlikle goruşmesin.Ben goruşursem anlayışla karşılasın.

17-Hangi mac ne zaman oynandı,kim yendi,orneğin 75-76 sezonu Turkiye gol kralı kim . Dunya kupasının ilk sakatlanan oyuncusu,ilk kırmızı kart goren oyuncusu kim ,kac paraya nereye transfer olmuş hepsini bilsin yeri gelince evde mısır patlatıp mac izleriz...

18-Sosyal olmasın...

19-Guzel olsun kendine baksın.Kocası ne derse onu yapsın,sozunden cıkmasın,maaşını getirip direk kocasına versin.
Camaşır,bulaşıktı işten gelince yapsın bide temizlikciye para vermesin.
Gec kalsam bile ses cıkarmasın...

katılıyo musunuz?

Gorduğume gore coğu arkadaş bana katılmıyor.
Bu konuya bakın burdda evlenilecek erkek tipi verilmiş,o konuya gore cokmu istiyorum kızlar onları istiyosa bende bunları isterim
http://www.frmtr.com/kadinca/1714763...rkek-tipi.html