Kadınlar Ne Demiş?

Evlenmedim cunku gerek yoktu. Evimde bir kocanın yerini doldurabilen uc hayvan besliyorum: Her sabah hırlayan bir kopek, butun gun kufur eden bir papağan ve geceleri gec gelen bir kedi.
Marie Corelli

Şahsen, yirmi dordune kadar "doğru" adama rastlamadıysa, bir genc kızın şanslı olduğunu duşunuyorum.
Deborah Kerr ( Women's Wit and Wisdom )

Evlenmek isterim, cunku bir erkeğin her gece benimle birlikte uyumaya kanunen mecbur olması fikri hoşuma gidiyor
Carrie Snow

Hayır Anneciğim, Bay Doğru ile henuz tanışmadım...Fakat, Bay Cimri, Bay Kaba ve Bay Evli ile tanıştım.
X

Soru: Erkekler eşit bir ilişkiyi nasıl tanımlar?
Cevap: Siz pişirirsiniz/erkek yer; Siz temizlersiniz/erkek kirletir; Siz utulersiniz/erkek buruşturur
X

Butun erkekler sıkıcı, kaba, cimri, sapık ve ceşitli turlerde manyaktır demek istemiyorum. Ama ihtimaller oyle gosteriyor ki,insaniyet olculerine uyan birini bulana kadar yukarıdakilerin ceşitlemeleriyle cıkmak zorunda kalacaksınız.
Audrey Norris

Bir erkeği tanımlarken bircok kelime kullanabilirsiniz. Onun icin nazik,sevgi dolu, duşunceli diyebilirsiniz. Bu yalan olur ama yine de soyleyebilirsiniz
Anonim

Butun bir gun boyunca parlak espriler patlatan bir erkek kadar hicbir şey beni korkutamaz.
Mme de Sévigné

Bir erkekle her konuda konuşabilirsiniz. O anlamayacaktır, ama yine de konuşabilirsiniz
Anonim

Erkeklerin en sık yaşadığı hayal kırıklığı,bir kadının da bir beyne sahip olduğunu fark etmeleridir. Margaret Mitchell ( Ruzgar Gibi Gecti )

Neden kadınlar ısrarla "gizemli" olarak tanımlanır? Herhalde organik ve psikolojik yapılarını gizledikleri icin değil, erkelerin bu yapıları keşfetmek icin hicbir zaman caba gostermedikleri icin olsa gerek
Ruth Herschberger ( Adam's Rib )

Kadınların hepsi aptal değildir. Bazıları bekardır
X

Kadınların hataları vardır. Erkeklerin sadece iki tane hatası vardır: Butun soyledikleri Ve butun yaptıkları
Anonim

Coğu erkek terbiyeli olmayı oğrendiğinde artık başka bir bicimde davranamayacak kadar yaşlanmış oluyor
Anonim

Bir erkek icin, kadınların onun evlenme teklifini reddetmesi daima anlaşılmaz olmuştur
Jane Austen

Gerceği bildikleri icin erkekler kadınların dedikodu yapmasından hicbir zaman hoşlanmamışlardır; yani olculup bicilip mukayese edildikleri durumdan
Erica Jong

Kadınlar yuzyıllarca, erkek figurunu normal boyutunun iki katı gosterecek, buyulu ve guzel bir yansıtma gucune sahip aynalar gibi hizmet ettiler
Virginia Woolf ( Kendine Ait Bir Oda )

Ne zaman akşam yemeğine gec kalsa, onun ya beni aldattığını ya da sokakta olu olarak yattığını duşunur,hep ikincisi icin dua ederim. . JudithViorst (Women's Wit and Wisdom )

Butun kadınlar uyanık oldukları zamanın coğunu bir erkeği nasıl mutlu edeceğini duşunerek gecirmez. Bazıları evlidir. Emma Lee

O,bir kadının kurtulmak icin evlenmek zorunda kaldığı turden bir erkekti.
Mae West

Soru: Erkekleri evlenmek istemedikleri kadınların peşinden koşmaya iten neden nedir?
Cevap: Kopekleri, kullanmaya niyetleri olmadıkları arabaları kovalamaya iten durtunun aynısı

Buyuk Katerina neden sevgililerini birlikte olduktan sonra oldururdu? Cunku ertesi gun sevgilisinin ona telefon etmemesinin yarattığı boşluğa dayanamazdı.
Gael Greene

Kendinize "Onda ne bulmuştum?" diye sorduğunuzda onda bulduğunuz şeyin sadece sizin hayal gucunuzun bir urunu olduğunu fark edeceksiniz
Allie Walmsley

Bir erkek evliliği duşunduğunde, korktuğu şey, kendini bir kadına bağlamak değil, kendini butun diğerlerinden ayırmaktır
Helen Rowland

.........................................