Kadınların zorunlu olmadığı surece calışmamaları taraftarıyım.

Kapitalist sistem daha fazla uretmek ve daha fazla tuketmek uzerine kurulmuştur.Uretimin artması icin tuketimde artmalı.

Kapitalist, kadınların calışmasını ister cunku ne kadar cok kadın calışmak isterse UCRETLER o kadar duşer.Ucretlerin duşmesi kapitalistin karını artırır.Kadınlar calışınca kapitalistin daha cok uretme ve daha cok tuketim amacı gercekleşir.Zengin kapitalist daha da zengin olur.Kadınların alışveriş tutkusu,para harcama tutkusu ve masrafları cok daha fazla olduğu icin bir kapitalist icin calışan kadın altın yumurtlayan tavuk gibidir.Hem ucretleri duşuruyor hem de aldığı maaşının coğunu sana geri veriyor.Her alışverişde kapitalist biraz daha zengin olur.Cunku sistem kapitalizm.Onların cıkarına kurulmuş.

Medya vb ile de kadınların calışmasını ozgurluk gibi takdim ediyorlar.Calışmak mı ozgurluk ? Calışmak demek, bir başkasının emrine girmek,itaat etmek,tukenmek demektir.Calışma hayatı insanı yıpratır.Kadının calışması yukarıda anlattığım gibi fakiride yıpratır.

Bu gidiş zengini daha zengin fakiri daha fakir yapar.Kapitalist para babasının ekmeğine yağ surer.
Kadınlara devlet eli ile maddi guvence sağlanmasını, kapitalistlere yem olmamasını daha doğru buluyorum.