Butun kız arkadaların sorunudur bu yolda giderken butun gozlerın uzerlerınde olması.Hele ki uzerlerinde biraz acık sacık bir elbise varya of of of yandı gulum keten helva.Beş yuz metrelik yolda Altıyuz kişi bakar en az ucyuz kişi laf atar.
Tabi bu insandan insana değişen bir olaydır.
Yolda giderken bir insanın size hayranlıkla bakması onun hosuna gitmeniz aslında o kadarda kotu bır sey değildir.
Yani siz guzelseniz tavırlarınız hoş ise karşınızdakı kişi kotu bir niyeti olmadan sıze bakıyorsa durustce hayranlıgını gozlerıyle anlatıyorsa ona bir teşekkur bile borclusunuz.
Yani bunun en basiti bu forumda o kadar kız arkadaş var.Ben birine durustce onu sevdiğimi begendimi soylesem herhalde bunda bir yanlıslık olcagını sanmıyorum.
Haaa ama yinede su bir gercektir ki bizim toplumumuzda bu tur ınsanlar az.
Cunku artık oyle bır hale gelmişiz ki Karşıdan gelen bir bayan arkadas ister acık ister kapalı olsun herkesın agzının suyu akıyor.Yanı bırakın suyunun akmasını allahtan iclerinde biraz utanma duygusu var ki oda olmasa vallahı saldıracaklar yolun ortasında.İnsan sormadan da edemıyor biz bu hale nasıl geldik diye ama uzun bı konu sımdı anlatmaya kalksam vaktim yok.
Dediğim gibi bir kıza agzının suyu akarak bakanlar cok sayıda ama durustce hayranlıkla bakan da var bunuda yabana atmayalım.
Tabiki bu insandan insana değişen goreceli bir kavramdır.
SAYGILAR
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Goreceli Bir Kavram
-
13-09-2019, 19:51:02