Guzelliğiniz ortaya cıksın.

Buz terapisinde, terapide kullanılan alet aldığı nemi ve oksijeni yapıdaki soğukluk oranına gore buz haline getirebiliyor. Oluşan buz parcacıkları cildin altında bulunan kolajenleri harekete gecirerek aktif olarak calışmasına yardımcı oluyor.

Cildin ust tabakasında kuruluk sağlayarak alt kısımdan yeni bir gelmesine yardımcı oluyor. Buz terapisi cildin hangi bolgesine uygulanacaksa cihazda kullanılacak başlık o bolgeye uygun olarak seciliyor. Bu terapi ile cilt herhangi bir zarar gormeden tazeleniyor. Buz terapisinde herhangi bir yaş sınırı ve herhangi bir risk faktoru yoktur.

Buz terapisi hangi cilt kusurlarında uygulanır?

Jilet izleri, yanık izleri, ameliyat izleri, vucut catlakları, lekeler, ciller, yaşlılık izleri, et benleri, sivilce izleri, doğum lekeleri, siğiller, sac kıran hastalığı gibi daha bircok cilt sorununda başarılı sonuclar alınabiliyor.

Buz terapisi nasıl uygulanır?

Buz terapisine başlamadan once cildin yapısına gore bazı testler yapılmaktadır. Test sonuclarına gore uygulanacak derece seciliyor. Ciller, yaşlılık lekeleri ve guneş lekeleri ortalama 1- 3 seans arasında tamamlanıyor, ancak derin cerrahi izleri, yanıklar, jilet kesikleri 18 seansa kadar cıkabiliyor. Seanslar, cilt sorunu eğer vucutta ise 2 haftada 1, yuz bolgesinde ise haftada 1 defa uygulanıyor. Vucutta oluşan catlakların boyutuna gore seans sayısı 3 – 28 arasında değişim gostermektedir.

Yanık izlerinde ise, eğer yanık 1. Derece ise, 1 – 7 seans, 2. Derece ise, 3 – 18 arasında farklılık gosterebiliyor.

Buz terapisi el, yuz dahil butun vucutta rahatlıkla uygulanabiliyor.

Buz terapisinden sonra;

Buz terapisinden sonra herhangi olumsuz bir sorun oluşmamaktadır. Aynı gun duş bile alınabilir.

Buz terapisi ne zaman yapılamalıdır?

Buz terapisi yılın her mevsiminde yapılabilmektedir. Ancak kış ayları yaz aylarına gore daha fazla tercih edilmektedir.
__________________