Aşağıdakilerden herhangi biri sizin bekar olmanızın nedeni mi?
- Yaşadığım yerde duzgun bir erkekle tanışmak cok zor.
- Butun iyi erkekler daha genc kadınlarla ilgileniyorlar.
- İyi erkekler benimle, başarılı olduğum icin, birlikte olmak istiyorlar cunku ben onlara bakıyorum.
- Erkekler guclu, bağımsız kadınlardan korkuyorlar.
- Yaşadığım şehirdeki erkekler benim tarzım değiller, oyle erkeklerle birlikte olmak istemiyorum.
Size bir iyi bir kotu haber verelim, iyi haber; yalnız değilsiniz. Kotu haber ise; butun bu duşunceler sadece sizi limitleyen duşuncelerdir. Bu duşunceler, sizi belki de hayallerinizdeki erkekle tanışmaktan alıkoyuyor, mutlu olmanızı engelliyor. Fikirlerinizin doğru olduğunu duşunuyor olabilirsiniz ama bu doğrular gecmiş deneyimlerinize dayanıyorlar ve bu nedenle de siz gecmişte yaşıyorsunuz. Bu da, hayatınızın ilerlemesini ve heyecan verici bir geleceğe doğru adım atmanızı engelliyor.
Peki, geleceğe doğru ilerlemek icin bu inanclarınızı nasıl değiştirecesiniz?
1- Daha once tanıştığınız ve sizinle paranız icin ilgilenmemiş, yaşınızı yaşlı bulmamış erkekleri duşunun ve şimdiki duşuncenizin ne kadar doğru olduğunu kendi kendinize sorgulayın. Boylece sizinle, sizden faydalanmak icin beraber olmak istiyorlar duşuncesinden kurtulabilirsiniz.
2- Gecmiş gecmiştir ve sadece adamın biri daha genc kadınlarla cıkmakla ilgileniyordu diye butun erkekler aynı şeyle ilgilenecek anlamına gelmez.
3- Kendinize, inandığınız şeyin mutlaka evrensel bir doğru olmayabileceğini hatırlatın. Belki arkadaşlarınızın başarılı ilişkileri vardır, peki, eğer etrafta duzgun erkek yoksa onlar nasıl sevgililerini buldular?
4- Duşunce ve inanclarınıza koru korune bağlı olmaktan vazgecin. Biraz risk alın ve her tanıştığınız erkeğin sizinle sadece gelir seviyeniz icin birlikte olduğu paranoyasını aklınızdan cıkartın. Onun, sizinle ilgilenmesine izin verin ve siz de onunla flort edin. Kontrolu elinizden bırakın.