Merhaba Bayanlar Ve Baylar..
Birkac Bişi Sorucam Size Net Bi Şekilde Yorumlarınızı Bekliyorum

1.5 Senedir goruştuğum bi kız arkadaşım vardı..Onunla cok iyi vakit geciriyorduk falan onu cok iyi tanıyorum inanıyorum ve guveniyorum
ve ona bi soru sormuştum Bi Erkekte Aradığın Ozellikler Nedir ? Diye..
Beni gercekten sevsin Bana Sadık Kalsın ve Gozu Dışarda Olmasın dedi..
Bende sadece bu kadarmı ? dedim bunu sormamın sebebi ; Son bir kac senedir kızlar goruyorum genelde parası olan evi arabası olan ve yakışıklı olan biriyle cıkıyorlar..Ve şuan onunla sevgiliyiz bayada iyi anlaşıoruz ben onu oda beni gercekten seviyor Hissettiriyor yani Ben oyle evi arabası parası olan biri değilim yakışıklıda değilim benim guluşumu gozlerimi cok beğendiğini soyluyor ne kadar doğru bilemem ama siz kızlara sormak istedim guluş ve gozler ne kadar onemli ki ?
Bide Saclarım Kıvırcık ve Sınıftaki Kızlar Bayılıyor
Birde şoyle bişi var..
Birbirimize asla yalan soylemiyoruz ne olursa olsun hangi konuda olsun hep gerceği soyluyoruz ben durust biriyim bana yalan soyleyen birini bakışlarından anlayan biriyim yani.Onun ailesiyle hic goruşmedim ama nasıl biri olduklarını biliyorum arkadaşlarını biliyorum gecmişte neler yaşadığını biliyorum oda benimkileri biliyor ve seninle evlenicem seninle cok mutluyum filan diyor beni sevdiğini gercekten belli ediyor ve bazen tartışıyoruz en fazla 4 saat kus kalabiliyoruz Ya o arıyor beni yada ben onu cok iyi anlaşıyoruz ama evi , arabası , parası pulu olmayan biriyle neden evlensin ki ? Yani cok sıkıntı cekebilir geleceğini mahvedebilirim ben bunları duşunuyorum onun hayatını karartmaktan korkuyorum ama ya benimle dalga geciyorsa ?
Bayanların yorumlarını gercekten merak ediyorum yani Durust , Onun Yanında Kendinizi Guvende Hissettiğiniz , Sizi Gulduren , Eğlenceli Vakit Gecirten , Zengin Olmayan Biriyle , Cok Yakışıklı Olmayan Biriyle ,Evlenir misiniz ?