İlişkilerin en onemli kurallarına mutlaka uyun.

Hayatınızın merkezini ona ayırdınız. Fakat bu her davranışını desteklediğinizi gostermez. Bu davranışları değiştirerek aşık olduğunuz adamı 'kusursuzlaştırmak' istemez misiniz?

Bu aslında dunyanın en eski alışkanlıklarından biri. En buyuk tepkileri en sevdiklerimize veririz. Aslında sır sessizlikte gizli. Unutmayın, ilgisiz olmak hem ozgurluğunuz, hem de goreviniz. Erkeklerin 'duygusal olceklerini' tespit etmek zordur, fakat kesişim noktaları pek farklılık gostermez. Anlatmamak ama anlaşılmak isterler. Siz de onların dilinden konuşun.

'Erkek dili' dersine başlamadan once bir uyarı yapalım:

Onu değiştirmeye calışmayın, karakterine saygı duyun ve ozumseyin. Sadece tutumlar şekildeğiştirebilir, ozellikler asla değişmez.

İLGİSİZ OLMA İLGİSİ

Bu size acımasızlık olarak gelmesin. Ama o size yanlış olduğunu duşunduğunuz bir şey anlattığında, ya da sizin sinirlerinizi bozduğunda susun. O ilk aşamada rahatlamak icin anlatır, sohbet icin değil. İlgiyle dinleyin ama ilgi gostermeyin ve konuyu değiştirin. Tepkili olduğunuz davranışı başkasına karşı yaptığında bu kadar sakin kalmak elbette daha kolay olacaktır.

İlginizi sevdiğiniz kişinin davranışından kendi mutluluğunuza cevirin. Mutlu olduğunuz kadar mutluhissettirirsiniz, rahat olduğunuz kadar da rahat...

'NE YAPTIĞINI ONEMSEMİYORUM, SENİ SEVİYORUM'

Bunu duymak tahmininizden daha etkilidir. Guven verir. Uygun zaman gectikten sonra, yani o yeterince'rahat' hissettikten sonra, 'Şoyle yaptın, şu sebepten yanlış' demek yerine karşı arguman geliştirin. 'Şoyle davransan, daha iyi hissederdim/hissederdi' demeyi tercih edin. Bu ayna etkisi yaratır.

Unutmayın! Ona nasıl bakarsanız, size oyle bakar.