Sizce hayatınızdaki erkek şımartılmayı hak etmiyor mu?

Ona erkekliğini hissettirmek icin illa kusursuz olmanız gerekmez! Kucuk ipuclarıyla kendini iyi hissettirin ve karşılığını gorun.

1) TAVSİYE SOR
Şehrin icindeki en kestirme yolları bulmak gibi bir kabiliyeti varsa, bu konuda mutlaka ona danışmalısın. Buna bayılacak ve yolu tarif ederken keyiften dort koşe olacak. (Biliyoruz, aslında erkekler en uzun yolları tercih edip kaybolmayı ve "kimseye sormadan" yolu bulmayı iş edinmişlerdir ama ara sıra buna goz yummalısın.)

2) HAFTA SONU PLANINI YAPMASINA İZİN VER

Onun sevdiği şeyleri yapın. Mesela once atış poligonuna gidip ardından ocakbaşında kebap yiyebilirsiniz.

3) EVDEKİ TAMİR İŞLERİNİ ONA DEVRET

Bırak akan boruyu kendisi tamir etsin. Sakın tesisatcıyı arama! 'The Secrets Of Happy Families: Eight Keys to Building a Lifetime of Connection and Contentment' kitabının yazarı Scott Haltzman, bu tur durumlarda dışarıdan yardım cağırmakta ısrar eden kadınların cok sinir bozucu olduğunu soyluyor. Bırak o uğraşsın ama bitirmesi icin biraz zaman tanı ki fazla oyalanmasın.

4) POHPOHLAMA SANATI

İltifatlar cok etkilidir. Ona masajda, sekste, mutfakta ve her yerde cok iyi olduğunu bol bol hatırlat. Bu şekilde şevkini ikiye katlayacaksın. Kesinlikle işe yarıyor!

5) KISKANIYORMUŞ GİBİ YAP

Erkekler ara sıra kıskanılmayı sever. Bunu yaparken asla dır dır edip bunaltmamaya ozen goster ama ona kıskandığını ve ihtiyac duyduğunu da hissettir. Pişman olmayacaksın!

6) DOMESTİK TANRICA

Arada bir gomleğini utuleyip en sevdiği yemeği yapabilirsin. Ama yine de abartıya kacma, yoksa bu durumdan faydalanmak isteyebilir, erkekler arsızdır. Sonra bir bakmışsın her akşam yemek pişiriyorsun.

7) ARKADAŞLARINA VE AİLESİNE İYİ DAVRAN

Ailesine kibar, arkadaşlarına sempatik gorunmelisin. Ama bu her dakika cat kapı ziyarete gelebilirler anlamına gelmez. Aradaki cizgiyi cok iyi ayarlamalısın. Seni sevmeli ve saygı duymalılar fakat fazla yuz goz olursan, bu sefer de seni yonlendirmeye calışabilirler.

Kaynak

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen ShowyKitty
Arkadaşlar ben bunları paylaştım ki,sakin yapmayın şımarmasınlar diye !