gizli dosyaları goremiyorum yardım
1- Hard disk'i FAT32 ile formatlarsanız NTFS dosya sistemini goremezsiniz. Orneğin Windows 98 bu dosya sistemini tanımaz. Eğer sorun bundan kaynaklanıyorsa NTFS reader kulanarak cozebilirsiniz.
2- Gorunmeyen fakat var olduğundan emin olduğunuz dosyalarınız icin ya da hata ile silip geri almak istediğiniz dosyalarınız icin dosya kurtarma (file recover) programları Kullanmalısınız.
3- Disk'inizde ki partition sorunları ve kayıp dosya hataları almanız durumunda dosya duzenleme (Defrag) programları Kullanmanızı Oneririm..
4- Arşiv (archive) ya da sistem (system) ozelliği kazandırılmış dosyalar Windows tarafından korunmaktadır. Klasor ozelliklerinden doğru tanımlamanın dışına cıkmayın.
5- Yeni yuklemiş olduğunuz programlar, kurulum sırasında disk uzerindeki belirli dosya turlerini kendi algılama yordamlarına katarlar. Klasor secenekleri bolumunde, dosya turleri kısmından ilişkilendirmenizi kontrol ediniz.
6- Son yuklenen programlarınız nedeniyle bu sorunu yaşıyorsanız, ilgili programı kaldırmayı yada "Sistem Geri Yukleme"yi kullanarak, bilgisayarınızı sorun başlamadan onceki ayarlarına donmeyi deneyebilirsiniz.
7- Sisteminize periyodik olarak Disk Tarama (Scandisk) yapmayı alışkanlık haline getirirseniz, hem sistem performansınız artar hem de sorunlarınızı en duşuk seviyeye indirgersiniz.
Bilgisayarda neden gizli dosyaları goremiyorum yardım
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Bilgisayarda neden gizli dosyaları goremiyorum yardım
-
13-09-2019, 19:20:03