“Asla gercekten duşunduğunuz şeyi soylemeyin. Asla! Her zaman anlaşılmaz olun.

Aylar evvel tartışılmış bir konuyu gundeme getirin, hır cıkartın. Yıllar evvelki bir olayı gundeme getirerek devam edin.

Her yere ve her şeye gec kalın. Adam gecikecek olursa bas bas bağırın.

“Bil bakalım canım ne istiyor” diye sorun, bilemediğinde azarlayın.

Fıkraların sonunu unutun.

Beş saniyelik bir sessizlik olduğunda “Ne duşunuyorsun?” diye sorun.

Saclarının uclarını duzelttirdiğinizde, adam fark etmezse butun gece somurtun.

Yapamayacağı şeyler talep edip, yapamadığında suclayın.

Ondan dunyaları isteyin. Getirdiğinde; “E hani Ay, hani Guneş!” deyin.

Siz değil, o istediği zaman goruşuyor olmalısınız.

Aramadığı surece aramayın, en kısa yoldan kafayı kırdırma yontemi budur.
Susun, durun oyle. Tepki vermeyin. Yokmuş gibi davranın.

Durup dururken sen artık beni sevmiyorsun deyin.

Sizi seven duzgun bir adamın bir kere bile seni seviyorum demesine izin vermeyin, bir yakınlaşıp bir uzaklaşın, bir ilgi gosterip bir tersleyin, normal bir şekilde konuşurken birden uzun zaman aramayın mesajlarına cevap vermeyin, sonra da ben seni arkadaş olarak goruyorum deyin.

Araba kullanırken ve o yolcu koltuğunda otururken ve hareket halindeyken makyaj tazeleyin ya da cep telefonuyla mesaj yazın.

Akıl hastası olur mu bilmem ama acayip tikler geliştirebiliyorlar.

Birlikte alışverişe cıkın, en az elli tane mağaza gezin. Hicbir şey almadan eve donduğunuz yetmezmiş gibi bir de “bu gun hic alışveriş modumda değildim zaten” deyin.

Terk edeceğinize dair bilincaltına mesajlar verin, ama asla acık acık belli etmeyin; arada seviyormuş gibi de yapın ki “aa seviyor aslında bu beni” desin.
Ama tam bunu dediği an yine bilumum hareketinizle ayrılık canlarını caldırın.
En azından travma sonrası stres bozukluğunu garantilemiş olursunuz. Aynen devam edin.

Siz ona her turlu lafı soyleyin ama o size herhangi bir şekilde karşılık vermeye kalkınca hemen alının, kusun, ağlayın, bunalım yapın burnundan gelsin. Akıl hastasına donuşmesine ramak kala eleman sizi terk etmekle tehdit edebilir, blof yapıyor, devam edin. O erkekle evlenin.”

-Anonim
Kaynak