Guzeller, zenginler, populerler...Haliyle bircok erkeğin hayallerini susluyorlar ama gel gelelim, hemcinsleri onlardan neredeyse nefret ediyor. Kimisi fazla sulu, kimisi yapmacık, kimisi ise fazla guzel... Hepsi icin bir veya daha fazla neden var. İşte kadınların nefret ettiği unlu kadınlar ve nedenleri...

Bircok kadının Helin Avşar'dan nefret etmesi icin onlarca neden var. Orneğin A. Cankutlu, Helin Avşar'ı şımarıkların şahikası olarak adlandırıyor. "Ablasının golgesinde kalan, yaptığı her işi bir şekilde batırmayı başaran, TV'lerde alkollu goruntulerinden başka icraatını goremediğimiz biri" diye ekleyen Cankutlu, Helin'in aksine ablası Hulya Avşar'ı her acıdan cok taktir ettiğini soyluyor.

Kadınlar oncelikle onun fazla zengin olmasından hazzetmiyorlar. Hilton otellerinin varisi olmasının yanı sıra attığı her adıım paraya cevirmeyi biliyor. Eh bu kadar para olunca, guzellik de kendiliğinden geliyor. Sarı sacları, uzun boyu ve pahalı kıyafetleriyle dunyanın sayılı guzel kadınlarından biri olması hic de zor olmamış.

Evlatlık edinmesi guzel ama tum dunyaya bunu gostermesinden kadınlar nefret ediyor. Coğu kişi onun "Aaa bakın ben iyilik kralicesiyim" edalarıyla takılmasından hic hoşlanmıyor. Tabii diğer bir neden de dunyanın en yakışıklı erkeği Brad Pitt'i oyle ya da boyle elinde tutuyor olması. Butun bunların dışında, kadınların Angelina'dan nefret etmesi icin bir onemli nedeni daha var: Silikonsuz, dolgun dudakları... Bircok kadın onun dudaklarına sahip olmak icin kucuk bir servet odemeye hazır.

"Ben Britney Speras'a acayip gıcık oluyorum. Onceleri seviyordum onu, şirin bir kadın gibi geliyordu, bazı şarkıları da guzeldi. Ama tek gecelik ilişkileri, yaptığı evlilik onu ve kariyerini sıfırın altına indirdi. Gundeme gelmek icin elinden geleni yaptı, başarılı da oldu ama bunu yaparken, hem tum hayranlarını uzdu, hemde kendini mahvetti! Daha ne kadar rezil olabilir ki?" Bu sozler, 21 yaşındaki Aslı U.'ya ait. Evet butun bu nedenler, hayranlarının Britney'den buz gibi soğumasına neden oldu. Bunlara bir de iki cocuğunu duşunmeden verdiği erotik pozlar eklenince, ozellikle annelerin buyuk tepkisini cekti.
Tuğba Ozay'ın nefret edilenler listesinde olmasının en buyuk nedeni guzelliği değil, aksine modellik standartlarında olmamasına rağmen hala gundemde kalmayı becerebilmesi. Kadınlar onu dolgun hatları, fotojenik olmayan yuzu ve sesiyle standart kadınlardan farksız olduğunu, buna rağmen hala nasıl oluyor da Antalya'da paha bicilmez bir ciftliğe sahip olduğunu anlayamadıklarını soyluyorlar.