Internette Aşk
Sevgi Aşk Hikayeleri

Yıllardır internet ile uğraşmama rağmen ilk kez evimde chat (sohbet) yapmak icin kanala girdim. Nickim (rumuz) Bebek19. Tabii bir anda erkeklerden yuzlerce mesajla karşılaştım.
İnternetten cıkmaya karar veriyorum ama birden biri benim ona cevap vermemi sağlıyordu. Konuşma ilerledikce biz hala klavyeyle boğuşuyor ve birbirimizi tanımak icin elimizden geleni yapıyorduk. Aynı şehirdeydik.

Daha yeni tanıştığım bu kişi bana ev adresini okulunu ve hatta cep telefonunun numarasını bile vermekte bir an tereddut etmemişti. Ben de ona web sitemdeki fotoğraflarıma bakması icin adresimi verdim. Bunu izleyen gunlerde mail ve chat dostluğumuz surdu. İkimiz de birbirimize farklı şeyler hissediyor ama bunun yanlış anlaşılmasından korktuğumuz icin hep arkadaşlık temennilerini yeniliyorduk. Sonunda ben de onun fotoğrafını gordum.
Artık ilerleyen guven ve dostluğumuz ardından ben yine bir chat gecesinde, “Daha fazla beklemenin bir anlamı yok artık tanışalım”dememin uzerine buluşma gunumuz kararlaştırıldı.

Buluşma yeri sinemanın onuydu. Oraya gittiğimde sinemaya girmek icin bekleyen bir suru insanla karşılaşınca bir an şok oldum ve ustelik aksi gibi hepsi bana bakıyordu. Kendimi topladım ve telefonunu caldırmayı akıl ettim. O kadar kişinin arasında sonunda beklenen kişinin melodisi calmaya başlamıştı. O yone baktığımda kitapcı vitrininin onunde duranın o olduğunu fark ettim. Arkasını dondu ve hayatımın bundan sonraki kısmında buyuk yer kaplayacak o tatlı gulumsemesiyle yanıma doğru yaklaştı.

“Merhaba” dedi. Bense “Sen o olmayabilirsin. Bu yuzden bir soru soracağım. En sevdiğim cizgi film kahramanı hangisi? dedim. Birkac yanlış cevaptan sonra sonunda doğru olanı buldu. Sinemaya girdik. Oysa birbirimizin yuzunu sadece 5 dakika gorebilmiştik.

Gittiğimiz ilk film ortama pek uygun değildi. Hatta berbat bir secimdi. Filmin adı “Şeytan” dı. Onun bir sucu yoktu ki, ben secmiştim...

Filmden sonra gerilen sinirlerimizi ancak buz gibi bir dondurma gecirebilirdi. Dondurma yerken bol bol konuştuk.

İkinci buluşmamız icin 10 gun daha beklemeliydik cunku İstanbul’ a gitmişti. O İstanbul’ dayken birbirimizi duşunecek cok zamanımız oldu. Dondukten sonra cok şey değişmişti. Bu kısa sureli ayrılıkta ikimizde birbirimizden hoşlandığımızı anlamıştık.

Onu takip eden zamanlarda sevgimiz katlanarak devam etti. Aşkın ne zaman, nerde ve hangi şarlarda size gulumseyeceği hic belli olmaz. Biz o zor anı sanal alemde yakaladık. Şimdi 6 aydır her gun tanrıya bizi birbirimize armağan ettiği icin dua ediyoruz