cıkma teklifi
Bu soruya bir bayanın verebileceği cevaplar ve bu cevapların gercek anlamları :
1-Olmadığı icin uzgunum; ama lutfen arkadaş kalalım.
(İstediğin şey mumkun değil. Ama yanımda olmaya devam et. Beni evime getirip goturecek, guldurup-eğlendirecek, eğlence yerlerinde eşlik edecek, faturalarımı yatıracak ve tamirat işlerimi yapacak birisine ihtiyacım var. Merak etme; bir erkek arkadaşım olduğunda da arada sırada ararım seni.)
2 - Ama ben seni kardeşim gibi goruyorum.
( Bir daha asla bu konuyu gundeme getirme.)
3- Duygusal sorunlarım var; once onları cozumlemem gerek.
(Senden başka birkac kişi daha var; ama bir turlu karar veremiyorum.)
4 - Boyle bir ilişki icin henuz hazır değilim.
(Henuz alemlerin tadını yeterince cıkaramadım. Beraber olmak istediğim birkac yuz kişi daha var. Beklemeye devam et. Daha iyisini bulamazsam belki gelirim...)
6- Teklifine sıcak bakıyorum ama şimdi olmaz. Zamana bırakalım...
(Saz heyetinde on sekizinci keman olarak calmaya devam et. Gencim, guzelim, cekiciyim. Bunların tadını en dibine kadar cıkarmak istiyorum; diğer taraftan senden daha iyi birisini bulamamaktan da kaygılanıyorum. Gozaltı torbalarım ortaya cıktığında kabul edeceğim.)
7- Seni seviyorum. Ama ben cok secici birisiyim; kolay kolay beğenmem. Hemen karar vermemi bekleme.
( Ben İngiltere kralicesinin soyundan geliyorum. Bana layık olmak cok zordur. Supermen - Brad Pitt - Prens Rainer - Bill Gates karışımı bir erkek arıyorum. Guc, karizma, zenginlik, zeka, statu, fizik, kimya, falan hepsi bir arada olmalı. Kız kurusu olmak pahasına da olsa arayacağım. Eğer bulamazsam can simidim olursun, değil mi kerizciğim?..)
8- Hayatım şu anda karmakarışık, ısrar etme.. Ben seni ararım.
(Birkac erkeği aynı anda idare ediyorum. Fazla kurcalama. Habersiz eve gelmeye falan da kalkma, ikimiz de dayak yeriz valla... )
9- Aşk bana gore değil...
( Kendime guvenim yok. Bir ilişki surdurmek icin caba harcamaktansa evde televizyon izleyip, pasta-borek yerim. Nasılsa ailem zamanı gelince birisini bulur.)
10- Aynı işyerinde calıştığım biriyle birlikte olamam.
(Hic tipim değilsin. Ama ileride yoneticim olursun da burnumdan getirirsin diye acık acık soyleyemiyorum.)
11- Şu sıralar kariyerime konsantreyim.
(Yaptığım iş dışında hicbir konuda soyleyecek sozum yok.)
12- Ben nişanlıyım.
(Ne guzel eğleniyorduk. Neden uzerime geldin ki sanki. Sonunda doğruyu soylemek zorunda kaldım işte...)
13- Evet, kabul ediyorum...
(Durust bir bayan)
14- Hayır, kabul etmiyorum.
(Durust bir bayan daha) sizce dogrumu?
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eger kadınlar cıkma teklifinizi kabul etmiyorsa bi nedeni vardır!:)
-
13-09-2019, 17:46:38