Etkileyici Aşk Nickleri
Etkileyici Aşk Nickleri,aşk sozleri
Etkileyici Aşk Nickler

Etkileyici aşk nickleri etkileyici aşk sozleri etkileyici aşk nickleri

etkileyici aşk nickleri etkileyici aşk sozleri etkileyici aşk nickleri (bazıları uzn olabilir)
etkileyici aşk nickleri (bazıları uzn olabilir)
Bir yolcu bekliyorum birgun gelecek bir kader ciziyorum her zaman gulecek ve bir kalp tanıyorum senden başkasını sevmeyecek

Sen bir cehennem olsaydın sanmaki senden vazgecerdim sana ulaşmak icin bilsen ne gunahlar işlerdim

Sevgini taşımak değil hasretini cekmek zor gulmeyi unutmak değil ağlamaya alışmak zor yaşamak yada olmek değilde seni ozleyipte gormemek cok zor

birgun dunyanın tum guzelliklerinden vaz gecip olmek istersen bana gel gorki sensiz olmanın nasıl bir olum olduğunu gostereyim

Gulu cok sev,sev ama sakın hapsetme,cunku nemiyle ıslandığın gul bir gun gormediğin dikeni ve kuruyan yaprağıyla yureğini sızlatabilir

ay gece uyumayanlar icin doğar sen de bu gece uyuma o guzel gozlerini yumma ben bu gece ay olacağım ve yalnız senin icin doğacağım

Ne zaman sağır ressam krisatl bir zemin uzerine duşen yağmur damlasının sesini cizerse seni o zaman unutacağım

deniz, kumsaldaki kumlari; zaman, gecmisteki anilari; siler Ama hicbirsey kalbimdeki gercek sevgini SILEMEZ!!!!

Eğilir başlar Catılır kaşlar En guzel aşklar Lisede başlar

Bir yolcu bekliyorum birgun gelecek bir kader ciziyorum her zaman gulecek ve bir kalp tanıyorum senden başkasını sevmeyecek

İkimizi ayıran yollar bir kervanın omrunun yetmeyeceği kadar olsada benim sana olan sevgimde o yollar kadar

Sevmek Olmektir Bence Bende Sevmiştim Olmeden Once

Bir kız sevdim beni hic sevmedi,bir kız sevdim değerimi bilmedi, bir kız sevdim aşkımın değerini bilmediŞimdi o aşk yoksunu,bense cok mutluyum

Bir zamanlar sen hayal kurardın ben gercekciydim, yıllar gelip gecti ben hayalciyim sen gerceklerin icinde beni unuttun!

Sevmek seni seviyorum demek değildirSeni seviyorum derken titremektir

Gece kaldır başını gokyuzune bak,yıldızlar seni ne kadar cok sevdiğimi,ay ise senin birtane olduğunu ispat eder

sen yuru ben golgen olurum,sen sor ben cevap olurum,sen suc işle ben mahkum olurum,sen iste yeterki aşkım ben herşey olurum

Bana hatırlama sanatını değil unutma sanatını oğret cunku ben hatırlamak istediklerimi hatırlıyor unutmak istediklerimi unutamıyorum

Eğer birini unutmak istiyorsan kumsala ismini yaz yarın fırtınalar onu silecek eğer birini sevmek istiyorsan kalbine yaz onu hicbir fırtına silemez!

Aşk aşık olduğunu hissetdiğin anda değil, karşı tarafa hissettirdiğin anda ortaya cıkar!

Beni ben yapan senin sevgindi sende gittin, artık ben diye birisi yok, mutlumusun şimdi sevgilim

Denizleri seviyosan dalgalarınıda seveceksin, sevilmek istiyosan once sevmeyi bileceksin, korkarak yaşıyosan yanlızca hayatı seyredersin

Aşkı sen oğrettin, ağlamayıda, dertlerin ustune dert koymayıda hadi oğretsene UNUTMAYIDA!!!

sana gulum desem o soluyor,sana guneşim desem o batıyor,ben sana en iyisi canım diyeyim cunku o benimle birlikte yaşıyor

dunyada tek kahroldugum şey merhaba diyerek birleşen ellerin elveda diyerek ayrılmasıdır

ben sensiz bir hictim gecer mi sandın sensiz bu gunlerim seni duşunmekten sevgilim herzaman ağlar senin icin bu gozlerim

Gormeden gormek yaşamadan olmek ve sevilmeden sevmek En acı şey olmalı!

Benim icin seni gormek suya benzer seninle yaşamak ise nefes almaya susuz uc gun yaşarım ama nefes almadan asla canım

Biz senle sevgi duvarında karşılaştık sen kalbime bir guneş gibi doğdun bende bir kole gibi ışığını seyrettim aşkının golgesinde ezildim gittim

Sevmek doyasıya kadar değil , kefeni giyesiye kadardırßiz Sevdiğimizi gul gibi yakamıza takmayız hancer gibi yureğimize saplarız !

Yapraksız bir dalım Sevgisiz bir ağacım Islatmayın gozlerimi SEVGİYE MUHTACIM

Ay seni sevdiğim kadar sevmiş olsaydı, sanırım dunya bir daha guneş yuzu gormezdi

Mutlu olabilmek icin gulmeyi beklersin, omur gecer tebessum bile edemezsin