Evet arkadaşlar benden beklentilere yanıt vererek sansosyonel konular acmaya devam ediyorum

Malumunuz bu tur konular hepimizi ilgilendiyor ve ozellikle forumuzda acılan (Kadınca
Dunyaya bir de bayanların penceresinden bakalım.)
bolumumuze bu tur konular acarak, hem erkekleri bilgilendirmek hemde bayan arkadaşlara ornek olmak icin desteklerimizi surdurmekteyiz

İki gun once gundeme duşen bir olayı gazeteden alıntı yaparak hemen yazıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum....

Eeee arada sırada rep hanemide gorursunuz gurbanlar

LUTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

Konu:

Kendisini aldatan eşinin hayatını kurtardı

SAMSUN’ da Yılmaz Atalar (27), eşi Şukran Atalar’ı (21), parkta bir erkekle otururken yakaladı.

Eşinin geldiğini goren erkek arkadaşı kacarken genc kadın ırmağa atlayarak intihar etmek istedi. Eşinin ardından suya atlayan Yılmaz Atalar, genc kadını kurtardı.

Şukran Atalar, eşi Yılmaz Atalar’a gezmek istediğini soyleyerek evden cıktı. Yılmaz Atalar, hareketlerinden şuphelendiği eşini takip etti.

Eşinin, Mert Irmağı kenarındaki Doğu Park’ta bir erkekle buluştuğunu ve ağaclık alanda oturduklarını goren Yılmaz Atalar, uzaktan izlemeye başladı. Bu sırada, Atalar'ı fark eden Şukran Atalar’ın erkek arkadaşı kactı. Yılmaz Atalar da, eşi Şukran Atalar’ın yanına giderek tartışmaya başladı.

Tartışmanın buyumesi uzerine genc kadın Mert Irmağı’na atlayarak intihara kalkıştı.

Eşinin ardından suya atlayan Yılmaz Atalar, boğulmak uzere olan genc kadını kurtarıp kıyıya cıkardı. Şukran Atalar, olay yerine cağrılan 112 Acil Servis ekibinin yaptığı ilk mudahalenin ardından Samsun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Atalar, daha sonra Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne sevkedildi.

Yılmaz Atalar polise verdiği ifadesinde, Tekkekoy İlcesi'nden geldiklerini belirterek, “Eşim Samsun’a gideceğini soyleyerek evden ayrıldı. Ben de kendisini takip ettim. Doğupark’ta ağacların altında bir erkekle otururken gordum. Yanındaki adam beni gorunce kactı. Eşimle bir sure tartıştık, sonra kendisini ırmağa attı. Ben de onu kurtardım'' dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Evet alıyım bakim yorumları siz olsanız ne yapardınız....