Şimdi herşey cok guzel kız arkadaşlarım falan ama iş sevgili bazında oldumu ozellikle iki kız arkadaşımda gozlemledim.Unide bolumum gereyi hemde cokk sevdiğim bir meslek secimi yaparak bil. muh. ta okuyorum ve gunumun buyuk bir bolumu oldukca buyuuuk bir bolumu pc başında geciyor ve guzel havalarda dışarı cıkmaktansa evde pc başında gecirmeyi ve muziğimi acık bir icecekle de tamamladımmı ve başladımmı kod yazmaya(yazılım geliştirmekten bahsediyorum) beni hic bir şey durduramaz ve gelelim konuya bundan 1 hafta once uniden cıktık arkadaşlarla buluştuk bir cafede oturuyoruz bende doğal olarak notebookumu actım ve projelerime bakmak icin ve kız arkadaşımdan tepki aldım sadece cafede değil diğer zamanlardada... ki bazı kız arkadaşlarımdan ayrılma sebebimde bu onlarla hic ilgilenmiyormuşum falan filan biraz bilgisayar dunyasından bahsetmek istediğimde yaptığım yazılım projeler gibi onerilerini almak istediğimde tepkiyle karşılaşıyorum bilgisayarla ilgilendiğin kadar benimle ilgilensen falan filan...Bayanlar teknolojiyi pek sevmiyormu ya ben ne yapayım kafa denki birini bulmak lazım...
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bayanlara Birkac Sorum Var?
-
13-09-2019, 14:28:33