ONU KUCUK DUŞURMEYİN!
Erkek arkadaşının / eşinin yanında hangi kadın kucuk duşmek ister? Tabii ki hic kimse! Mesela sakın ona kalabalık bir arkadaş grubu ile birlikte yemeğe cıktığınızda "Bu aralar cok kilo aldın, tatlı yemesen daha iyi edersin" tarzı bir cumle kurmayın, belki o anda size "Haklısın sevgilim" diyecektir, ancak eve gittiğinizde soyleyeceklerini duymak dahi istemeyecek ve kulağınızı kapatacaksınız.
Size onerimiz onu asla başkalarının yanında "giyimi, makyajı, kilosu, sacı ve soyledikleri" ile ilgili olarak eleştirmemeniz, belki kılıbıklık olacak ama yapmanız gereken "Başkalarının yanında onu yuceltmeniz"
ONA COK PARA HARCIYORSUN DEMEYİN!
Her ne kadar artık kadınlar kendi kazandıkları paraları harcıyor olsalar da, erkekler "Alışverişe cok para harcıyorsun hayatım" cumlesini kurmaktan kendilerini alıkoyamazlar... Eğer boyle bir cumle kurmayı cesaret ediyorsanız, peşinden gelecek aşağıdaki cumlelere de hazırlıklı olun:
"Dilediğim gibi harcarım paramı, senden cok kazanıyorum ne de olsa!", "Senin gibi pintilik yapıp senede bir alışveriş yapıp her gun aynı kıyafetle gezmektense cok para harcayıp alışveriş yapmayı tercih ederim", "Sanki senin paranı harcıyorum, sana ne oluyor ki!"

ONU KISKANDIRACAK HAREKETLERDEN KACIN!
Yan masanızdaki kadın cok alımlı ve tatlı olabilir, bu sizin ona kacamak bakışlar fırlatmanıza, hatta abartıp "Ne hoş kadınmış" demenize bir bahane asla olamaz! Unutmayın, kadınlar kıskanctır ve kendilerinden guzel olan kadınlara tahammulleri yoktur. Eğer onun yanında başka bir kadına bakıyorsanız,sizi bırakıp gitme ihtimali var sevgilinizin

ONA ASLA ''KENDİNE BAK'' DEMEYİN!
Kadınlar her zaman bakımlı olacak diye bir kural olduğunu duşunuyorsanız yanılıyorsunuz! Kadınlar bazı gunlerde, ozellikle de regl donemlerinde, paspal gezmek isterler. Bırakın makyaj yapmayı, saclarını taramayı dahi istemezler.
Boyle gunlerde sakın ona "Kendine bak biraz" demeyin, sizi hemen paralayabilir "Sen beni beğenmiyor musun" diye... Unutmayın kadınlar her halleriyle guzel olduklarını duymak isterler!

YANINDA OYUN OYNAMAYIN!
Erkeklerin bilgisayar veya video oyunlarından ne kadar haz aldığı tartışmasız bir gercek, ancak bir diğer gercek de kadınların erkeklerin bu tutkusunu anlamamaları... Ona istediğiniz kadar "hayatım en heyecanlı yerinde" deyin, sizi anlamayacaktır ve oyunu kapatıp kendisiyle ilgilenmediğiniz icin size fırca kayacaktır.
En iyisi o yanınızdayken oyun oynanamamanız, aksi takdirde "sen beni mi daha cok seviyorsun, yoksa oyun oynamayı mı" sorusuna cevap bulmak zorunda kalırsınız.

ONU HİZMETCİ GİBİ GORMEYİN!
Anneniz her şeyinizi onunuze hazır olarak sunmuş olabilir, ev işleriyle uzaktan yakından ilginiz olmayabilir. Size hak veriyoruz bu konuda ama bu durum sevgilinizi / eşinizi hizmetci gibi gormenize neden olmamalı, değil mi?
Ona surekli iş vermeye kalkarsanız ve her şeyi ondan beklerseniz bir sure sonra "yeter artık" diyebilir ve şakayla karışık sizi evden kovabilir

ONUNLA TARTIŞMAYA GİRMEYİN!
Ne kadar haklı olursanız olun, kadınlar her zaman uste cıkarlar ve tartışmalarda kendilerini haklı bulurlar!
Eğer onun tırnakları arasında parcalanmak ve laflarını yemek istemiyorsanız uysal bir şekilde "Haklısın sevgilim" deyip tartışmayı uzatmamanızı oneririz. Kadınların cok dırdırcı olduğunu unutmayın!

BAŞARILARINI GORMEZDEN GELMEYİN!
Kadınlar da artık kariyerlerinde erkekler kadar başarılı... Eğer sevgilinizin / eşinizin cok başarılı bir iş hayatı varsa ve siz onun başarılarını takdir etmiyosanız, onu iş kadını olarak gormuyorsanız ve hala ona ev hanımı muamelesi yapıyorsanız onun saldırısına da hazır olun!

KUMANDAYI TEK ELİNİZDE TUTMAYIN!
Televizyon izlemek sadece erkeklerin tekelinde olmamalı değil mi? Hele bir de surekli mac ve futbol programları acıksa...
Onerimiz kumandayı ortaklaşa kullanmanız veya televizyonun duğmesini kapatıp romantik akşamlar yaşamanız... Hem ilişkinize hareket de gelecektir!

ONU CİNSEL OBJE OLARAK GORMEYİN!
Kadınlar kendilerinin cinsel bir obje olarak gorulmesinden nefret ederler. Kendisini tatmin edip yatakta hemen arkasını donen erkeklere sinir olurlar. Yatakta sevgilinizin ruhunu okşayın, onsevişmeyi uzatın, onun zevk aldığına emin olmadan geceyi bitirmeyin
İnternethaber