Arkadaşlar sizlerinde yardımını isteyerek bu programın şikayet edilmesini istiyorum.Ben ve bircok arkadaşım yolladık.Lutfen sizlerde yollayın.Turk aile yapısını bozucu etkidedir.Lutfen duyarsız kalmayın.

Esra Erol da Evlen Benimle:
ATV de hafta ici her gun 15:00 da yayınlanan bu programda Turk ahlak ve adetleri kotu şekilde sergilenmektedir.Bir evlilik programı olmasına rağmen insanların birbirine olan guveni sarsılmaktadır.İzleyici kitleside bu guven cokuntusunden etkilenebilmektedir.Hatta bazı kotu niyetli insanlar bu programa katılabilmektedir.Bunun icin bu programın yayından kaldırılmasını istiyoruz.

Arkadaşlar size zahmet 5 dakkanızı anca alır bu eleştirileri Rtuk un sitesine girip eleştiri ve oneri bolumune tıklayıp oradaki forumu bu şekilde doldurun.Eleştiriler hazır size bir kopyala yapıştır yapmak duşuyor : ).Birde bu programların hangi gun hangi saatte olduğunu yazmak.Onlarıda yazdım.Lutfen toplumu derinden yavaşca yaralayan bu programları 10 dakkanızı ayırarak rtuk e şikayet olarak atınız.İlk olarak ben attım.Atanlar lutfen attım diye yorumlarını yapsınlar.Konuyu başka programlarla guncelliycem.Şuan zamanım yok.Herkese teşekkurler.