Allah rızası icin şu filimin konusunu bilen bir arkadaş bana şunu anlatsın yoksa hakketten catlıyacağım.
Varan;
1-Sofia var mı yokı mu?Adam bara gidipte yerde sızana kadar herşey gercek hayatmı?
2-Olu bir insana nasıl ruya gordurulur,bu adam ilac icip intihar etmiyor mu?Bu nasıl mantık,bunun dna dizlimiyle ne alası var?Daha da abartıp birde gercek hayata geri donduruyorlar,olu bir insan canlanır mı?
3-Bu adam ruya goruyor diyelim, dediklerine gore herşey ruya goren insanın istedikleri biciminde gercekleşiyor, e bu adam sofinın diğer sarışın kız olmasınımı istiyor bu ne sacmalık,niye ikide bir yuzu dağılıyor?
4-sen fakir kaldın diyor,150 yıl mı gecti,hani biz gormedik?
5-Psikiyatris kızlarının sayısını biliyorda isimlerini nasıl bilmiyor,psikiyatrist olumu,orası oluler yeri mi,kıza "obur tarafta goruşuruz" diyor filmin sonunda bunun manası ne?
6-Senin hafıza sildik,olumunu sildik deniyor,ne hafızası,hangi hafızası bu adam herşeyi hatırlıyor,olu adamın nesi silinir?
Cok uzuldum valla akşamımı hic ettim,hic birşey anlamadım,mullholland drive bile bundan anlatımı kat kat iyi,inanın ilk seyredişimde kızın ruya gorduğunu anlamıştım, e diyorum o zaman kendi kendime bende bir sorun yok,o zaman filmde sorun var,e peki bir suru kişi bu film icin yanıp tutuşuyor,ne anlıyorlarda yanıp tutuşuyorlar?

lutfen yardımcı olun cıldırmak uzereyim...