Selamlar Arkadaşlar...
neredeyse 1 yıl olacak...
"Cloverfield" filmi vizyona gireceği gune kadar herkes birşeyler soyledi, herkes bişeyleri merak etti...
Filmin fragmanı herkesi urpertti... Sadece Fragmanı ve Afişiyle film Olay Yarattı!!!
kimileri dedi bu bir canavar kimileri dedi doğal felaket....
ama hicbir şey kesin belli değildi; ta ki o gun gelene kadar: 01.18.08...!
en sonunda beklenen gun gelmişti...
Şu anda Amerika'dayım, filmi burda ilk gununde daha ilk seansında izleme şansı yakaladım. Herşey cok superdi, cok heyecanlıydık ama heycanımız ve sevincimiz uzun surmedi!
o kadar bekleyişden sonra bu filmin boyle kotu olabileceği aklımızın ucundan dahi gecmezdi. Tamamıyla bir fiyasko! Evet, şehire saldıran bir "canavar" var ama siz o canavar'ı sadece 1 kere gorebiliyorsunuz; o da filmin sonunda ve sadece 5 saniye. Zaten film ise 70 dakika! ilk 20 dakikası başrol oyuncusunun doğumgunu partisinde geciyor zaten. geri kalan 50 dakika ise sadece insanların bağırmalarını ve sallanan bir kamera (ekran) eşliğinde insanların koşturmacasını izliyorsunuz. Filmde "Ohh My God!" dedirtebilecek hicbir sahne yoktu.
şu anda hala bu filme verdiğim $9.50'e yanıyorum...
uzun lafın kısası, turkce bir tabir kullanmak gerekirse: "Bu film 5 para etmezdi!"
bu film Turkiye'ye geldiğinde, siz de izlediğinizde, sizlerin de yorumunu ve duşuncelerini şimdiden cok merak ediyorum...
Herkese iyi seyirler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Sinema
- ||||| CLOVERFIELD Fiyaskosu ||||| 01.18.08
-
13-09-2019, 03:34:12