Siğirli oyuncakcı kendimize guvenmemiz gerektiğini anlatıyor.Baş rolde bir kadınla yaşlı bir adam oynuyor.yaşlı adam sihirli ve onun oyuncakcısıda sihirli.Kucuk bir cocukta bu oyuncakcının sihirli olduğunu biliyor ama başka cocuklara soylemiyor(Kucuk cocuk zaten arkadaşları arasında populer değil.Arkadaşları ona garip cocuk diyor cunku kucuk tahtalardan heykel bile yapıyor vede onun şapka kolleksiyonu var.)Kadın ise cok normal ve sihirli oyuncakcıda calışıyor.Bu arada sihirli oyuncakcı oyuncak satmıyor sadece cocukların oyuncaları oynamalarını sağlıyor ama birşey almak isterlersn e satıyorda.kadın normal olmasına ramen hala cocukluktan cıkamıyor.Piano calıyor.Yaşlı adamdan hic bahsetmiyorum bile tamamiyle komik,cocuk ve cılgın.Hikaye kızın yaşlı adamın sihirli oyuncakcıdan ayrılmasını oğrenince genişliyor Filmin ortalarına doğru bir adam geliyor sadece evraklarla ilgileniyor ve oyuncakcının sihirli olduğuna inanmıyor(Tabi filmin sonlarına doğru değişiyor.
Filim onların sihirli oyuncakcının icinde yaptığı haylazlıklar ve maceralar icinde gelişiyor.Film fantastik.
Filme ben gittim.Komikti ama 10 yaşından kucuk cocukların anlıyamıyacağı espriler var(Kufurlu espriler değil).Filme giderseniz umarım beyenirsiniz.Eğer gittiyseniz siz bir soru sorucam.
Aşağıdakilerden hangisi sihirli oyuncakcının duvar rengidir?
a)Penbe
b)Kırmızı
c)Yeşil
d)mavi