sevgili arkadaslarim uzun zaman once izledigim dram ve romantik icerikli bir flim vardi sanirim fransiz yapimi olsa gerek basroldeki bir genc bayandi flimin konusunu kisaca ozetlim bu kadin bir adam ile birlikde sanirim evliler adam gorev icabi baska bir sehirde kadin ise baska bir sehirde bunlar genelde telefon ile haberlesiyorlar adam sanirsam doktor idi, bir gun kadini arar bu adam, ve onunla birlikde olamayacagini onu aldattigini soler ve kadin o anda yikilmistir. intikam almak maksadiyla adamin ona yaptigini oda yapmak ister. 2 gec erkek vardir bunlardan birisi yalnis hatirlamiyor isem kuzeni bunlar iki genc, kizi bir plaja davet ederler kiz ise morelinin buna musait olmadigini soyler ama aradan 1 gun sonra kizin fikirleri degisir ve o yolculuga katilir bu yolculuk araba ile adini hatirlamadigim bir sahile dir.yolculuk esnasinda arabalari bozulur sonra onu tamir ederler aslinda ole bir sahil yoktur cocuklarin uydurmasi maksat kizi elde edebilmektir ama ole bir sahil varmis. bende sasirmistim ve o sahile giderler orada bir kac gun kamplarlar flimin sonu kiz kendini o sahilin serin sularina birakarak intahar eder.. bukadar simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim yardimlarini bekliyorum..
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Sinema
- ISMINI HATIRLAYAMADIGIM bir flim yardim ederseneiz sevinirim
-
13-09-2019, 03:19:55