Dizlerden sonra yarışma furyasının başladığı televizyonlarda en cok izlenen yarışmalardan biri de Kanal D'de yayınlanan şans kapıda. Yarışmacılara soracakları soru karşılığında bir eşyasını takas etme uzerine kurulu yarışmada bir ilk yaşandı.
Yarışmanın bu akşam yayınlanacak bolumunde 4 bin TL'lik kredi kartı bulunan yarışmacı bu borca karşılık eşini takas etmek istedi. her şeyden once eşi bu duruma şok oldu tabi. Herkesin şaşkın bakışlarına maruz kalan yarışmacı boyle bir şeyin mumkun olmadığını oğrenince vazgecti.
Asıl onemli olan bir insanın bunu nasıl duşunebildiği...Yorum sizin... Yarışmada Eşini Takas Etti!
Para herkesi değiştiriyor. İnsanlar boyle iki yuzlu. Ben o kadının yerinde olsaydım. Hemen boşardım. Yarışmada Eşini Takas Etti!
Para herkesi değiştiriyor.Onemli olan para sahibi olmak değil onemli olan parayı gorunce değşmemek. Yarışmada Eşini Takas Etti!
yarışmayı izledim yarışmacı eşine takas etmedi sadece bir espiriydi olayı carpıtmayı ne kadr cok seviyorsunuz boyle Yarışmada Eşini Takas Etti!
adam gercekten eşini takas edecek değil heralde

Şaka da olsa adam eşini takas etmek istemiş. Her şakada bir gercek payı vardır

Şakada olsa hic hoş bir soz değil ama yapılacak bişey yok soylenmiş artık Yarışmada Eşini Takas Etti!
Aynen oyle ben de zeynebe katılıyorum...Bir gercek payı var bu işte en azından aklından gecirmiş...